Szép álmokat...
CSak kávé meg cigi után...
Hasonló szépeket, csak cerkákkal!!!!
Napsugaras, szép napot!
Úgy látom, valaki lekapta a dokit anyósommal!!!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is így értettem: heti 4 órában, dehát ez szakmába-vágó! S a nyelvet bizony ismerni, beszélni kell, ha egyszer tanítod!
Hogy mi lehet gyalázó egy ártatlan és udvaria köszönésben azt nem értem, mielőtt még az válaszolnád, hogy mert románul van, akkor meg oriásit tévedsz, ez a forum is meg a gg is nem tulfűtött nacionalizmusról szól, ezt nem győzi Katinka bizonyítani csodálatos fotóival.
cépnapot Mindenkinek!!!
melyik szerenysegemre gondolsz?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 30. szerda 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon tetszik nekem a szerénységed!!!!
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 30. szerda 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz, annak ellenere, hogy ez nagyon az elejen volt!
Hát itt azért nem nagyon remegtél! (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 29. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 29. kedd 22:06
bar minden varoterem igy nezne ki!
nemam,mar nem ugy tekintek a paciensekre,mint nökre,persze eleinte azert megremegett a kezem 1-1 EKG-nal !
nemam,mar nem ugy tekintek a paciensekre,mint nökre,persze eleinte azert megremegett a kezem 1-1 EKG-nal !
bar minden varoterem igy nezne ki!
nemam,mar nem ugy tekintek a paciensekre,mint nökre,persze eleinte azert megremegett a kezem 1-1 EKG-nal ! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
nemam,mar nem ugy tekintek a paciensekre,mint nökre,persze eleinte azert megremegett a kezem 1-1 EKG-nal ! (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hászemán, neznél ki a váróterembe is vajeccer... (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 29. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
vizsgalodnek en is szivesen !
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 29. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A reggelek nagyon szépek, de még szebbek lennének, ha Te vizsgálnád meg a "Széplányok" szállítóit...(Poén...:)))))
2006. 08. 29. kedd 21:38
A reggelek nagyon szépek, de még szebbek lennének, ha Te vizsgálnád meg a "Széplányok" szállítóit...(Poén...:)))))
A reggelek nagyon szépek, de még szebbek lennének, ha Te vizsgálnád meg a "Széplányok" szállítóit...(Poén...:))))) (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 13. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 13. vasárnap 12:51
az ilyen reggel nemcsak,hogy szep, de egyenesen gyönyörü lenne !
Egyébként, ezt a móc nyelvet folyamatsan használom, hiszen ez a szakmám!
Na, ne má'!
A lol az, hogy megsajnáltalak: itt vannak, hogy te is éljed!!!