Tündérkert: Erdély
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#92   2006. 08. 09. szerda 20:59
Doctorbalu Doctorbalu
megint itt vagyok! wave
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 11:43

De Te itt vagy, te "mészáros"! smile wave
#91   2006. 08. 09. szerda 20:51
Katinka Katinka
Már fáradok... Hát akkor tessék, duplán: smile wave vigyor2 wave smile wave vigyor2 wave
(Ez egy válasz Farok üzenetére (2006. 08. 09. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 20:45
Ez jól esett Katinka wink Csak a jól megszokott szmájli-kombinációt hiányolom az irományod végéről vigyor2 wave
#90   2006. 08. 09. szerda 20:45
Farok Farok
Ez jól esett Katinka wink Csak a jól megszokott szmájli-kombinációt hiányolom az irományod végéről vigyor2 wave
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 09. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 20:09
Bármikor, az #1. és a #83. szellemében, kedves Farok. Nagyon tetszett a rovatotok, ihletőnek, követnivalónak tekintettem e topik megnyitásakor is, sajnálom, hogy zárolták!!!!Pedig élet, lobogás, tetterő, szerelem/szeretet hullámzott benne váltakozva, éreztem, hogy e fórumon ez a rovat édes anyaföldként simult lépteitekhez, hozzánk is, sokszor csak fórumok hasábjain találkozó magyarokhoz! Én még mindig bizom benne, hogy e zárolás nem végleges. Addig is: Isten hozott! ÜdvKatinka
#89   2006. 08. 09. szerda 20:23
Katinka Katinka
Egy nagyon kedves - szívemnek kedves -, költemény
Wass Albert:

ÜZENET HAZA

Üzenem az otthoni hegyeknek:
a csillagok állása változó.
És törvényei vannak a szeleknek,
Esőnek, hónak, fellegeknek
és nincsen ború, örökkévaló.
A víz szalad, a kő marad,
a kő marad.

Üzenem a földnek: csak teremjen,.
ha sáska rágja is le a vetést.
Ha vakond túrja is a gyökeret.
A világ fölött őrködik a Rend,
s nem vesz magja a nemes gabonának,
de híre sem lesz egykor a csalánnak;
az idő lemarja a gyomokat.
A kő marad.

Üzenem az erdőnek: ne féljen,
ha csattog is a baltások hada,
mert erősebb a baltánál a fa,
s a vérző csonkból virradó tavaszra
új erdő sarjad győzedelmesen.
S még mindig lesznek fák, mikor a rozsda
a gyilkos vasat rég felfalta már,
s a sújtó kéz is - szent, szent jóvátétel -,
hasznos anyaggá vált a föld alatt.
A kő marad.

Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
ha egyenlővé teszik is a földdel,
nemzedékek őrváltásain
jönnek majd újra boldog építők,
és kiássák a fundamentumot,
s az erkölcs ősi, hófehér kövére
emelnek falat, tetőt, templomot.
Jön ezer új Kőmíves Kelemen,
ki nem hamuval és nem embervérrel
köti meg a békesség falát,
de szenteltvízzel és búzakenyérrel,
és épít régi kőből új hazát.
Üzenem a háznak, mely fölnevelt:
a fundamentum Istentől való,
és Istentől való az akarat,
mely újra építi a falakat.
A víz szalad, de a kő marad,
a kő marad.

És üzenem a volt barátaimnak,
kik megtagadják ma a nevemet:
ha fordul egyet újra a kerék,
én akkor is a barátjok leszek,
és nem lesz bosszú, gyűlölet, harag.
Kezet nyújtunk egymásnak és megyünk
és leszünk Egy Cél és Egy Akarat:
a víz szalad, de a kő marad,
a kő marad.

És üzenem mindenkinek,
testvérnek, rokonnak, idegennek,
gonosznak, jónak, hűségesnek és alávalónak,
annak, akit a fájás űz és annak,
kinek kezéhez vércseppek tapadnak:
vigyázzatok és imádkozzatok!
Valahol fönt a magos ég alatt
mozdulnak már lassan a csillagok,
s a víz szalad és csak a kő marad,
a kő marad.

Maradnak az igazak és a jók.
a tiszták és a békességesek.
Erdők, hegyek, tanok és emberek.
Jól gondolja meg, ki mit cselekszik!
Likasszák már az égben fönt a rostát,
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És leszen csillagfordulás megint,
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia,
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad!

Wass Albert
#88   2006. 08. 09. szerda 20:09
Katinka Katinka
Bármikor, az #1. és a #83. szellemében, kedves Farok. Nagyon tetszett a rovatotok, ihletőnek, követnivalónak tekintettem e topik megnyitásakor is, sajnálom, hogy zárolták!!!!Pedig élet, lobogás, tetterő, szerelem/szeretet hullámzott benne váltakozva, éreztem, hogy e fórumon ez a rovat édes anyaföldként simult lépteitekhez, hozzánk is, sokszor csak fórumok hasábjain találkozó magyarokhoz! Én még mindig bizom benne, hogy e zárolás nem végleges. Addig is: Isten hozott! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz Farok üzenetére (2006. 08. 09. szerda 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 18:41
Sziasztok! shakehead

Szomorúan vettem észre, hogy zárolták a topikunkat shakehead shakehead shakehead Hogy fogok így beszélgetni Rambikával, csabikával és a többi felvidéki szeximádóval? Pedig mentek ott jó beszélgetések, úgyhogy én ezt a döntést nem helyeslem schmoll2 boxer ejnye1 levele violent gun confused szomoru1

Addigis Katinka, mint a topik "húzóasszonya", téged kérdezlek: társulhatunk ide hozzátok? smile

Ezt meg a moderátoroknak: gunyos1
#87   2006. 08. 09. szerda 18:41
Farok Farok
Sziasztok! shakehead

Szomorúan vettem észre, hogy zárolták a topikunkat shakehead shakehead shakehead Hogy fogok így beszélgetni Rambikával, csabikával és a többi felvidéki szeximádóval? Pedig mentek ott jó beszélgetések, úgyhogy én ezt a döntést nem helyeslem schmoll2 boxer ejnye1 levele violent gun confused szomoru1

Addigis Katinka, mint a topik "húzóasszonya", téged kérdezlek: társulhatunk ide hozzátok? smile

Ezt meg a moderátoroknak: gunyos1
#86   2006. 08. 09. szerda 17:42
Katinka Katinka
#85   2006. 08. 09. szerda 16:36
Katinka Katinka

Szabad! Sőt, ki is kell mondani őket! smile wave
#84   2006. 08. 09. szerda 14:32
gurujoe gurujoe
katicika , honnan vagy?
#83   2006. 08. 09. szerda 13:05
Katinka Katinka
Szia, kedves TheThoma! wave Örömmel üdvözöllek a topikban.Tudd meg, hogy nekem is jólesik, ha földiekkel beszélgethetek MINDENRŐL. ÜdvKatinka
#82   2006. 08. 09. szerda 13:02
Katinka Katinka

Van nála "nagyobb" is! vigyor2 wave
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 08. 09. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 11:49
Milyen "nagy ember"...
#81   2006. 08. 09. szerda 11:49
irigykutya. irigykutya. VIP
Milyen "nagy ember"...
#80   2006. 08. 09. szerda 11:43
Katinka Katinka

De Te itt vagy, te "mészáros"! smile wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 08. 05. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 05. szombat 19:55
sajnos nem jött meg shakehead rolleyes
#79   2006. 08. 09. szerda 08:04
Katinka Katinka

Bocsánat, elfelejtettem napsugaras jórögge't köszönni, hát akkor most...! vigyor2 wave
#78   2006. 08. 08. kedd 20:05
Katinka Katinka

No, akkor ezzel a csajsziképpel kivánok mindenkinek jóéccakát! wink wave
#77   2006. 08. 08. kedd 19:32
Katinka Katinka
Utánanéztem: Gub Jenő neve a dr. Vofkori László tanár úréval,- akit személyesen, és mint kitűnő földrajztanáromat ismerem és tisztelhetem -, együtt jelenik meg egy híradásban, innen feltételezem, hogy a "Peda" újkori tanára lehet, akinek néprajzi és természetismereti kiadványai is megjelentek.Írj róla, mert érdekel. ÜdvKatinka
#76   2006. 08. 08. kedd 18:00
Katinka Katinka
Naná! smile wave
"Per spinas ad rosas"
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 17:55
Szép a cipője eplus2 . Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk) crazya
#75   2006. 08. 08. kedd 17:55
EgyFerfi EgyFerfi
Szép a cipője eplus2 . Amugy az Alma Mater -re értsem azt, hogy "Pedás" voltál valaha? (ha már a kiváncsiskodásnál tartunk) crazya
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 08. kedd 17:38
#74   2006. 08. 08. kedd 17:38
Katinka Katinka
#73   2006. 08. 08. kedd 17:37
Katinka Katinka

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 07. 19. szerda
Üzenetek: 2912db
Utolsó üzenet: ma 12:31

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!