Valamelyik moziba szopnek !
Hegedűs utcai moziban szopnék. Egyszerre többet is. Kb 1 óra múlva ott leszek. Aki jön, írjon üzenetben.
Mert kicsit igénytelen hely.... Pláne mióta a Hegedűsben felújították a termeket.
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2025. 03. 11. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Király utca körül nagy a csend. Mi az oka?
Most valalki jonne cumizni a hegedusbe itt varok de senki
Ha jobban megfigyeled, ő nem a szexmozikról, swingerekről írt. Sanyamrl írta, hogy ha jön a jó idő, akkor a szabadba kéne menni a mozik helyett, ViscounT szerint viszont a szabadtéri helyek visszaszorultak, többek között a hatósági mószerolások miatt.
Ehhez két dolgot tennék hozzá. Először is igazad van abban, hogy ez itt offtopic, de ez a két jómadár erről írt. Másrészt viszont hatósági vegzálást maximum az újpesti rakparton láttam az előző években, de ott sem volt ez túl intenzív, hogy finoman fogalmazzak. Néhány jóakaró jelentgetett, nekik meg ki kellett vonulniuk párszor, de jellemzően időben lehetett venni a lapot és csak szóbeli feddések történtek tudtommal. A reptéren soha nem láttam rendőrautót az előző 3 évben, a Szépvölgyin egyetlenegyszer, de akkor sem volt ott lényegében senki. Ezzel szemben kalandok azok vannak a szabadban is, igenis spontán is lehet találni, de tény és való, hogy mintha lenne egy csökkenő trendvonal. Ebben az esetben viszont még több energiát kell beletenni és még jobb taktikát kell választani, de feladni semmiképpen sem kell. A szexmozi és a szabadtér két teljesen más műfaj. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 15:52
Ehhez két dolgot tennék hozzá. Először is igazad van abban, hogy ez itt offtopic, de ez a két jómadár erről írt. Másrészt viszont hatósági vegzálást maximum az újpesti rakparton láttam az előző években, de ott sem volt ez túl intenzív, hogy finoman fogalmazzak. Néhány jóakaró jelentgetett, nekik meg ki kellett vonulniuk párszor, de jellemzően időben lehetett venni a lapot és csak szóbeli feddések történtek tudtommal. A reptéren soha nem láttam rendőrautót az előző 3 évben, a Szépvölgyin egyetlenegyszer, de akkor sem volt ott lényegében senki. Ezzel szemben kalandok azok vannak a szabadban is, igenis spontán is lehet találni, de tény és való, hogy mintha lenne egy csökkenő trendvonal. Ebben az esetben viszont még több energiát kell beletenni és még jobb taktikát kell választani, de feladni semmiképpen sem kell. A szexmozi és a szabadtér két teljesen más műfaj. (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Hatóság? :o Rendőrt még csak úgy láttam szexmoziban, swingerben hogy civilben ott volt szintén bujálkodni

Sziasztok Baranya megyében van Glory hole valamere?

Szia. Én sajnos holnap 4 fele megyek. Szeretek szopni
(Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 10:04

Sziasztok 45 éves pasi szopatná átlagos frászát a hegedűbe délelőtt ma
Sziasztok! A Hegedűsben /Magnum vasárnap kora délután milyen létszámmal szokott menni?

Hatóság? :o Rendőrt még csak úgy láttam szexmoziban, swingerben hogy civilben ott volt szintén bujálkodni
(Ez egy válasz ViscounT üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 23:28

ha le van szervezve random módon kicvsi a valószínűsége,hogykifogunk ilyet,eléggé nagy a visszafogottság a mószerolásokésa hatósági fellépések miatt.Amúhgy sincs már annyi lelőhely erre mint régebben.
Sziasztok 45 éves pasi szopatná átlagos frászát a hegedűbe délelőtt ma
Sziasztok.
Ma biszex pár esetleg a Hegedűsbe?
Ma biszex pár esetleg a Hegedűsbe?
ha le van szervezve random módon kicvsi a valószínűsége,hogykifogunk ilyet,eléggé nagy a visszafogottság a mószerolásokésa hatósági fellépések miatt.Amúhgy sincs már annyi lelőhely erre mint régebben.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűsbe érdemes még menni vagy csak a nyugdíjas bérletesek vannak?
Holnap dèlelőtt Hegedűs?
Passzív, nyitott, 30-as sportos vagyok.
Privátban írj.
Passzív, nyitott, 30-as sportos vagyok.
Privátban írj.
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat vagy olyan helyet ahol szokott lenni kalandozas??
Dél -Dunántúlon esetleg a Balatonnál nincs ilyen lehetőség? Mozi, glory, klub?
Írtam priv
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jön a jó ifő ,secmozinak vége ,ki a szabadba,ott az élet
(Ez egy válasz icehoki üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 08:56

Hello!
Ma délután 2-re, nyitásra, lány, pár, travi?
Hegedűs Gyula utcai szexmoziban.
Ma délután 2-re, nyitásra, lány, pár, travi?
Hegedűs Gyula utcai szexmoziban.
Sziasztok!
Van itt pár, akik szívesen vennék egy fiatal 22 éves fiú társaságát?
Puszi Milán
Van itt pár, akik szívesen vennék egy fiatal 22 éves fiú társaságát?

Puszi Milán