50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
Délegy, Berény, Dunapart, Horváto...
Ismerkedhetünk egy jegeskávé mellett valahol Bp-en, vagy Szentendrén is!
Estét
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza Kalandra
másfél óra múlva, 3.kerület és szűk környéke

Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Üdv
Z
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
50-es szentendrei pár ismerkedne szintén nudista párokkal, sportos, kisfarkú, bi pasikkal... fotó legyen fent rólatok!
M-anus, és curiosum mintha egy és ugyanaz a személy lenne.
Jo reggelt
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Estét

Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Ma szopatna valaki Budapesten? Hely/autó szükséges.
Szigetszentmikloson cumiznék!
Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Utazni is tudok. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép.
Diszkrét klímás lakásomban egy kellemes pipa Neked

Sziasztok!
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Sziasztok
Párokkal ismerkednék hetero alapon.
Párokkal ismerkednék hetero alapon.
Sziasztok,
07.22-re keresek hölgyet, esetleg párt Pest megye keleti részén.
07.22-re keresek hölgyet, esetleg párt Pest megye keleti részén.
Más vagyok mint a többi NPC itt. Ezt bizonyítani is tudom. Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Utazni is tudok. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép. Egyeztessünk privátban
Popsi szexet kedvelő igényes belevaló pasival ismerkednék, ma bp belváros…
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z