Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Esetleg szopatnek is max 40ig
Esetleg szopatnek is max 40ig
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Diszkrét rendszeres havert keresek,sportos bi uni srác vagyok helyem van Szentendrèn.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, főleg nőt vagy párt keresek! Helyem sajnos nincs de autóm az van! Sziasztok!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok
Most valaki cumizna 18.-20 kerületben?-autós kaland
Most valaki cumizna 18.-20 kerületben?-autós kaland
Szia/sztok!
Ma igényes pár/lány?
Csak olyanok írjanak akik Viberen mernek kommunikálni,és találkozni is valóban szeretnének,ne raboljuk egymás idejét!
Ma igényes pár/lány?
Csak olyanok írjanak akik Viberen mernek kommunikálni,és találkozni is valóban szeretnének,ne raboljuk egymás idejét!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.... Valaki? Senki?
Sziasztok!
Párt keresünk ma esti négyes kalandhoz…
Párt keresünk ma esti négyes kalandhoz…
Hol es mit ?
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma valaki ?
Megint massage
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van még valaki Budapesten?
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z