Sziasztok!
Holnapi napomat Bp-n töltöm.
Keresnék a délelőtti vagy kora délutáni órákban egy két kellemes órára hölgyet vagy párt.
Holnapi napomat Bp-n töltöm.
Keresnék a délelőtti vagy kora délutáni órákban egy két kellemes órára hölgyet vagy párt.
Engem érdekelne. Írtam levelet
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 03. 29. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 13:07
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok,
Ma este Ráckevén keresem hölgy vagy pár társaságát.
Ma este Ráckevén keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Kora este valaki 17.ker környékén, autós tali?
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok ! Szombat estére keresnék nőt esetleg párt kellemes időtöltésre. Igényes , normális pasiként keresek ! Utazni todok , Budapest és Pest. Szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok! Szabad a ma délelőttöm, így ha volna igény egy csupasz, illatos, vastag szerszámú férfira, akkor talán egymást keressük. Szörnyen be vagyok indulva, így hatalmasat fogok végül robbanni. Párt vagy hölgyet keresek Bp-en.
Sziasztok. Ma Budapesten és a közvetlen közelében szívesen ismerkednék lányokkal esetleg párral. Autóval tudok menni, írjatok bátran, nyitott vagyok mindenre
Sziasztok! Hétvégére 40 es párt keresünk normál testalkatig
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölggyel szeretkeznék a párja előtt!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Keresek olyan fiatalabb pasikat, akik szopatnának, és nyeletnék velem a gecit. Dugható is vagyok! Helyem van! Érden élek, sanyi vagyok, menni is tudok esetleg!
Ezek a statisztikák reprezentatív minta alapján készülnek. Azaz mondjuk kiválasztanak párezer embert, akiknek az eloszlása életkorban, nem szerint, meg minden olyan tulajdonságban, ami a felmérés szempontjából lényeges, hűen leképezi a társadalmat. És igen, őket megvizsgálják
Aztán persze az adatokat matematikai elemzéseknek vetik alá. (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 03. 28. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán persze az adatokat matematikai elemzéseknek vetik alá. (Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 03. 28. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 09:11
Bíztosan csináltak ilyen statisztikát Magyarorzságon, vagy nem voltam figyelmes a népszámláláskor és nem írtam be, hogy nekem mekkora? Azért a kíváncsiákból jelezné valaki, ha ő részt vett ilyen hivatalos farokmért összeíráson? Kicáncsi vagyok, hogyan zajlik ez? Vajon egy csinos néni táncol neked a másik megy méri közben? Vagy van egy közlonti telefonszám, ahovà önkéntes alapon bedigtálhatod? Hogy a témánál maradjunk elsősorban a Közép-magyarországi férfit keresünk, de nem diszkriminálunk máshonnan is várok választ
(Helyesírást ne nézzd, gyenge vagyok belőle!)
(Helyesírást ne nézzd, gyenge vagyok belőle!)
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,