Sziasztok
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
én egy 35 éves pasi vagyok lányt, párt keresek minden jóra!Fogadni tudok Várpalotán kor nem érdekel a lényeg hogy mindenki jól érezze magát!Ha úgy van bizonyos távon belül utazni tudok de inkább fogadnék!!!
rólam: 35 vagyok, sok tettoo szakál de igazi szex mániás aki szereti a lány kényeztettni!
Van valami problémád?
Február első hétvégéjén (02.04-06-ig) Balatonlellén, vagy környékén, egy haverommal (aki szintén 40-es, hetero, átlagos alkatú, velem ellentétben ezen a területen teljesen kezdő) keresnénk lány/nő, pár (a hölgytag örömére) társaságát! Az adatlapom szerinti kereséséi paraméterekkel! B.lellén hely adott, új építésű, 3 szobás apartmanban, de a környéken utazni sem gond.
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Illetve, ha valamilyen véletlen folytán volna csaj (vagy barátnők), akinek lenne kedve 2-3 napot lazulni, kikapcsolni akár Miskolc – Balatonlelle útvonalról, az is opció!
Vékony, fiatalt szopnék most. Kanos, kíváncsi hetero is lehetsz. Titokban.
Szia Erika, irtam
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Valaki ma autos kaland ?
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma és hétvégén pár?
30 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok!Ma,holnap este szívesen találkoznék Hölggyel vagy Párral!
Feleséget,baràtnőt basznék ma este.
Bisex jàtékok is mehetnek pàrral.
Budapest,Dél-buda,Fejér megye.
Masteroftits@citromail.hu
Bisex jàtékok is mehetnek pàrral.
Budapest,Dél-buda,Fejér megye.
Masteroftits@citromail.hu
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok- Vácon 3-4 fele ismerkednék a mai nap
Sziasztok, ma este, délután valaki?
Szentendrén élek, helyem van, 30 éves sportos bi srác vagyok.
Szentendrén élek, helyem van, 30 éves sportos bi srác vagyok.
Kedves Hölgyek! Ha egy kedves, önzetlen a partnere kielégülését előtérbe helyező pasit kerestek írjatok. Hosszú távú kapcsolat is érdekel. Adatlapomon minden infó, képek Szép napot!
Mai nap szopnék Bp. Helyem van, ha csak kivernéd előttem ahogy nézem az is érdekel
Adatlapunk alapján keresgélünk..... Valaki-k ??
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk