Sziasztok!
Sexparterem..keresném most reggel!Bp.!Hely ok!
Sexparterem..keresném most reggel!Bp.!Hely ok!
Jó ég, ez mekkora?
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2022. 03. 18. péntek 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy szerszámmal hölgyet kényeztetnék,
Szia! Irok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 20:26
Törölt felhasználó (4663958)

Sziasztok! Péntek estére keresünk nagy farkú, potens pasikat kizárólag heteró alapon, Budapesten !
Sziasztok! Péntek estére keresünk nagy farkú, potens pasikat kizárólag heteró alapon, Budapesten !
Ma este valaki?
Az m lemaradt
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 17. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 17. csütörtök 19:17
Törölt felhasználó (1543892)

Sziasztok!
Átlagos méretekkel keresek párt akikhez társulhatnék akár mindkét fél örömére! Helyem van, fogadni tudok. De nézzétek meg az adatlapom! Élőben nem olyan vészes a kinézete!
Átlagos méretekkel keresek párt akikhez társulhatnék akár mindkét fél örömére! Helyem van, fogadni tudok. De nézzétek meg az adatlapom! Élőben nem olyan vészes a kinézete!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok, szimpatikus pár ismerkedne szombaton?
Holnap reggel 9 körül fiatal fiút fogadunk a párommal hetero alapon . Kukkolás, ilyesmi. Csak képpel , adatlappal írj! Csak fiatal es nem profi srácot keresünk. Jászberény- Pest között.
Sziasztok! Ma késő estére keresnék két normális, kedves, aktív pasit egy kellemes többes reményében. Helyem a 13.kerületben van. Privátban keressetek kérlek! Fotó, videó az adatlapomon. Pusz. Tami
Szép napot. Bp pasiként pár,hölgy barátja lennék. Fotóim vannak és látható rendes tiszta tiszteletudó pasiként keresek.
Sziasztok!
Holnap délutáni elfoglaltságot keresek Budapesten! Csak heteró alapon!!
Sziasztok!
Hali parhoz csatlakoznek
Üdv mindenkinek!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!
Hölgyet kènyeztetnèk vagy párhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgytag örömére!
19/5-ös pènisz ès odaadás garantált+diszkrèció adott ès elvárt!
Aki szeretné,hogy megtegyek mindent azèrt,hogy magasfokú orgazmusban legyen rèsze jelezzen bátran ès egyeztessünk időpontot!
Sokmindenre nyitott vagyok ès tapasztalt!
Írjatok bátran,nem bánjátok meg!

Sziasztok! Zoli vagyok 28 éves Békés megyéből! Olyan 25-65 közötti hölgyet keresek, keresnék, aki nem riad vissza, sőt élvezi a szerepjátékokat. Csak a képzelet szabhat határt. Tanár diák, szerelő és házi asszony viszony, stb. Alkat nem számít! Légy bevállalós, szeresd a sexet, lehetsz perverz is. Szeresd a sexy fehérneműket, a segéd sex-eszközöket. Bármire nyitott vagyok. Előszőr kis beszélgetésre gondoltam itt az oldalon, majd képcserés e-mailezés, aztán viberen folytatás ha szimpátia megvan. És utána lehet tali. Minden megbeszélés kérdése. Nem vagyok anyagias, ne is kérj tőlem pénzt, a nélkül szerezzünk egymásnak örömöt smile Ha magadra ismersz, és benne vagy egy kis huncutkodásban, keress bizalommal!
Puszi Zoli UI.: Pasikat nem keresek, sem párokat! Ezt tartsátok légyszíves figyelemben, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen. Köszönöm!

Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 41 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy pest megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.