Sziasztok ma éjjszakára utazni tudó férfit fogadnánk adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok,
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok
Szentendre es kke?
Sportos bi uni srac vagyok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok.
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Sziasztok Kiskunlacháza környékéről valakik esetleg????
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok ! Holnap azaz szombaton olyan 14:30 körül vagy utána lenne olyan Hölgy Budapesten vagy környékén aki megnézné ahogy maszturbálok előtte ? Csak NŐ vagy NŐK !
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék 30 alatti bisex párokkal.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok!
Skype és Viber van, utazni tudok!
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Minden jóban benne vagyok!
Skype és Viber van, utazni tudok!
Sziasztok Margit szigeten szopnék ma 25 éves srác vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg enyhe biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg enyhe biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
sziaszok ma estére keresnénk párokat párcserére
XIX.-ker tudok fogadni hölgyet vagy elhanyagolt asszonyt kényeztetésre!
Sziasztok Gyálon ma nő esetleg?
Sziasztok,
Május 11.-e estére keresünk egy párt, akikkel Budapesten huncutkodhatunk.
Jelige : Afterparty & NoLimit.
Május 11.-e estére keresünk egy párt, akikkel Budapesten huncutkodhatunk.
Jelige : Afterparty & NoLimit.
Sziasztok. Szivesen lennék hölgy ,vagy házaspár barátja rendszeresen. Kor,alkat mellékes. Higiénia ,ápoltság biztonság nagyon fontos! N
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi szóba jöhet.Várom leveled.
Sziasztok nagyon szívesen kényeztetnék más feleségét barátnőjét.. Te csak dölj hátra a székben és nézd ahogy két idegen. 44 45 éves átlagos pasi dugja elöted a párod. Vagy ha az jobban izgatna autós találkozó is lehet, csak félre állsz egy megbeszélt eldugott helyen és mi belogatjuk a farkunkat a párodnak az ablakon, Utána bepucsit és megdugjuk. Nem kel ismerkedni beszélgetni ha minden megvolt simán elhajtotok. Írj privit
Péntek este M 0 valamelyik pihenőben este fél kilenc körül szopnék.