Sziasztok,
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
magányos, elhanyagolt nők jelentkezését várom. Garantáltan új, meghatározó élményeket szeretnél?
Esetleg titkos kapcsolatot hosszútávra?
Higiénia, diszkréció adott és elvárt.Veresegyházon egyedülállóként várom hölgyek jelentkezését.
Sziasztok! Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz Fantasypaar üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
4 ker környékén 39 éves pasival találkozna most Vki?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma este nem szeretnénk unatkozni….
Aktív srácot keresek aki megdugna.
kitartó ,nagy farkú férfikén keresek házaspárt kellemes kikapcsolódásra.
XX.ker. mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
XX.ker. mediterrán lakóparkban elérhető vagyok.
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
30 éves jóképű, 180/85kg kék szemű barna hajú srác ként keresek párt vagy nőt
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
Bármelyik este jó
22cm odalent.
Viber elérhetőség privatban
Bármelyik este jó
Diszkréten a profilom alapján.
Írtam nektek privátban!!! ??
(Ez egy válasz Paros8990 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 22:49
Sziasztok
Ma!!!!! Estére keresünk pasit!!!!!
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Csak pestmegye! Utazni nem tudunk helyünk van!
Szeretjük a dupla puncit creampie....
Viber elérhetöséget írj! És csak úgy hogy ma éjszakára!!!!! Nem máskorra
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon nyugodtan
Sziasztok
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Kizárolag 45 év alatt
Túlsúly roma kizáró ok!
Minimum 18cm az elvárás
Szuper a bemutatkozód. Remélem sikerült!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2024. 07. 06. szombat 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 11:31
Keresek picit extrémebb kalandra srácot, most hétvégére, Kaposvárra! Részletek privatban! Előnyben ha ma ráérsz.
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek ma éjszakára az 50 feletti korosztályból. 40-es, ápolt, igényes, megbízható hetero pasi vagyok.
Párok? Most vagy később?
Sziasztok, őszi akt fotozásra keresek olyan pasit aki tudna segíteni bejutni az Istvántelki főműhelybe.
Természetesen jelen lehet. Ez a vonattemető helyszíne. Ha ismerősöd lenne ott aki bejuttatna akkor Ő is ott lehet. Na egyenlőre ennyi, Többi privátban.
Természetesen jelen lehet. Ez a vonattemető helyszíne. Ha ismerősöd lenne ott aki bejuttatna akkor Ő is ott lehet. Na egyenlőre ennyi, Többi privátban.
Méretes, vastag kőkemény farkam dús nedvét kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának ajánlom. Valósítsuk meg az elképzeléseteket. Mindent megbeszélhetünk. Tudok utazni Budapesten, Pest megyében
Ma szex? 40-es sportos 190/90 19/6 pasi ismerkedne