Sziasztok. Késő estére keresek partnert,Budapesten. Jófej igényes,fiú vagyok minden téren. Diszkréció adott és el is várt. Mindenféle gondolat érdekel, maximum ha nem egyeznek a gondolataink nemet mondok
Dányból szokott lenni itt valaki???
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Puncit nyalnék délelőtt hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szexre.
Keresünk most s.o.s pasit 3mashoz nagy mérettel 45 év alatt! Ne légy roma ! Gumit nem szeretjük! Most alkalmas a találka ! Szeretjük a dupla farok a punciban , punciba élvezést bulizos pár vagyunk wink ennek tudatában írj
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Sziasztok!
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp
Ma este/éjjel / After hölgy vagy pár Bp
Sziasztok!
Írtam nektek privatban remélem válaszoltok.
Köszönöm (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2024. 08. 16. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam nektek privatban remélem válaszoltok.
Köszönöm (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2024. 08. 16. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 15:12
Üdv!
Adatlapunkban leírtak alapján keresnénk MA estére, urat.
Utazni és fogadni is tudunk.
sziasztok
bármelyik estére keresünk párt vagy nőt ! kezdők vagyunk !
30-25 évesek sportosak
bármelyik estére keresünk párt vagy nőt ! kezdők vagyunk !
30-25 évesek sportosak
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Írtam e-mailt!
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2024. 08. 16. péntek 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 15:12
Üdv!
Üdv!
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n. Hely megoldható a 11. ker-ben.
Sziasztok !
Indítsuk el a hosszú hétvégét egy bulival nálam. Lányok és párok jelentkezését várom akiknek van kedvük egy privát összejövetelen részt venni.
Indítsuk el a hosszú hétvégét egy bulival nálam. Lányok és párok jelentkezését várom akiknek van kedvük egy privát összejövetelen részt venni.
18 éves srácként keresnék női jelentkezőket egy felejthetetlen együttlétre,Dunakeszi-Pest környékén, hölgyek, higgyétek el, nem bánnátok meg. Puszi, szép napot mindenkinek!
Sziasztok ma este vagy holnap este szívesen találkoznánk párral vagy lánnyal.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok.
Aug.24.én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!Várjuk még normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését 50-max 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban....
Aug.24.én privát bulit szervezünk házibuli jelleggel.Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!Várjuk még normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését 50-max 52 éves korig,akár kezdőket is!
Részletekért keressetek bátran privátban....
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Nagy farokkal keresek házaspárt, hölgyet