Sziasztok,
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Sziasztok!
Pár esetleg ma este?
Nagyvárad tér és környéke?
Pár esetleg ma este?
Nagyvárad tér és környéke?
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Hi! valaki nem akar el élveztetni? Most helyem is van stadionok környékén! Ha egy a prosztata masszázs is megy az bejönne nagyon régóta ki akarom próbálni!
Igényes pasi ként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.
Ilyen párt találni de jó lenne
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2023. 02. 23. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 23. csütörtök 06:54
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Bi part fogadnék ma akar egész éjszakára újépítésű lakásomba a stadionok környékèn!
Szia. Engem érdekelhet.
(Ez egy válasz areyouready33 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,esetleg valakit erdekelne kozos kurvazas?
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Glorcafe sajnos üres
szia , én benne vagyok , szívesen ismerkedem és ha úgy alakúlna , találkoznék .
(Ez egy válasz Találjunkegymásra üzenetére (2024. 11. 27. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
Budapesten heteró alapon nőt keresek !
23 cm es cerkával kényeztetnék.
2024.11,30.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger park! A szaunánkat higiéniai okok miatt,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata a kinti tartózkodás miatt !
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
a Mikulás swinger partyra 1,vagy 2 pár tud még jönni
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol kényeztetnem s hasznalhatnam a ffeleseget a ferje elott!