Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Valaki nem akar játszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Stadionok környékén vagyok! Fel jössz ruha nélkül varlak,és már csinálhatod is!
2024.11.23.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger park! A szaunánkat higiéniai okok miatt,fűrdőruha mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Pénteken napközben párt keresek hármas örömökre, érezzük jól magunkat
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület
Péntek estére keresek hölgyet, párokat nemhétköznapi kalandra Dunakeszi és környékén.
Részleteket privátban
Részleteket privátban
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Pár vagyunk küldünk videókat akit érdekel
két kora harmincas, hetero srácként, vastag farokkal keresünk hármasra nőt holnap 10-15 óra közt a Kálvin térnél... írjatok privátban. Pár is jöhet...
sziasztok, holnap napközben (10-15) csatlakoznék párhoz vagy nőhöz Budapesten: f34, hetero oldalon 0 tabu, írjatok itt vagy privát üzenetben...
Sziasztok irtam nektek.
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (tegnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:15
Sziasztok,szombat dèlutánra keresnènk egy 40- körüli fèrfit harmadiknak a hölgy örömère Budapesten... Csak olyan irjon aki franko es el is jön ovodásokra igèrgetökre nincs szükség
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (tegnap 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:15
Sziasztok,szombat dèlutánra keresnènk egy 40- körüli fèrfit harmadiknak a hölgy örömère Budapesten... Csak olyan irjon aki franko es el is jön ovodásokra igèrgetökre nincs szükség
Sziasztok! Ma délelőtt lenne hölgy aki meglátogatna egy kis kalandra helyem van a XX kerületben. Sziasztok!
Valaki mostanság nem akar fel ugrani es el élveztetni? Sok
Jön! Százados út…
Jön! Százados út…
Keresek passziv férfi aki holnap de leszopna Budapesten. Ápolt hetvenes vagyok, normál mérettel. Hely kell.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál )kalandra.