Tatabányán újra házibarát "állás"-t keresek. Sajnos az eddigi, 8éves "munkahelyem" megszűnt költözés miatt. Ismét keresem megbízható,biztos lábakon álló "munkáltató"-mat. Nem dohányzom! Home office is megoldott. :-P
Szopatna ma valaki?
Ma este pár vagy nő lenne kalandra Oroszlány környékén?
Elsősorban autós kalandot keresek a páromnak. Több mint 10 éve rajtam kívül nem feküdt le senkivel. De szex közben sokszor eljátszunk a gondolattal, hogy nem én, hanem valaki más dugja. Nagyon durván élvezi. A saját felső kategóriás autónkban dughatod. Sportos, igényes, ápolt, jómódú, potens pasik jelentkezését várom. Fontos, hogy tudd elcsábítani, és tudj szenvedélyes és vad lenni. Iszonyatosan jó vele dugni.
Korosztály: 30–45 között.
Magasság: 170–190 cm.
Tömeg: 80–100 kg.
Intim méret: 16–20 cm
Lokàció: Szèkesfehèrvàr ès környéke
Korosztály: 30–45 között.
Magasság: 170–190 cm.
Tömeg: 80–100 kg.
Intim méret: 16–20 cm
Lokàció: Szèkesfehèrvàr ès környéke
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma este tudna pár fogadni minket?
Valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok! A mai nap folyamán valaki Tatabányán ? Kizárólag Heteró alapon. Nő, de akár Pár is lehet.
Részemről én köszönöm az utólagos választ, így már minden világos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 29. szombat 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 05:26

Törölt felhasználó (4775647)

Azért,mert a régebbi tapasztalat azt mutatja,hogy az idősebb pasik megbízhatóbbak.....tudom,mindenki azt írja,de hidd el ez nem így van!!!
A bekötött szem,meg a párom kerése.....ne vond ezt ketségbe,ezt tiszteletben kell tartani
Akinek nem tetszik,az úgysem ír
Hali
A bekötött szem,meg a párom kerése.....ne vond ezt ketségbe,ezt tiszteletben kell tartani
Hali
Izgalmas kikapcsolódási lehetőséget keresek számomra kizárólag heteró alapon!
Értem hogy ezt nem érted csak azt nem értem hogy miért releváns információ ez neked.? Heteroszexuális vagy
(Ez egy válasz Gaboca08 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 04:37

Miért kell ötven év felettinek lennie? Úgy is a szimpátián fog múlni ami kölcsönös ,bekötött szemmel …..?
Azért,mert a régebbi tapasztalat azt mutatja,hogy az idősebb pasik megbízhatóbbak.....tudom,mindenki azt írja,de hidd el ez nem így van!!!
Hali (Ez egy válasz Gaboca08 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 04:37
Hali (Ez egy válasz Gaboca08 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért kell ötven év felettinek lennie? Úgy is a szimpátián fog múlni ami kölcsönös ,bekötött szemmel …..?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 29. szombat 03:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 03:50
Törölt felhasználó (4775647)

Sziasztok
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
50 feletti pasit reszesítenénk előnyben
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Tapolca környéki pasik levelét várjuk
Csak olyan írjon,akinek ez megfelelő lenne.........
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Szeretnénk most Vasárnap délután kipróbállni plusz egy pasival a sexet,erre keresünk potens jelentkezőket.
Mivel a páromnak ez lenne az első ilyen alkalom,ezért a kérése,hogy sz akció során a vendég végig szemkötőben legyen.........neki ez segít az ellazulásban
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Sziasztok
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Köszi
Jó keresést mindenkinek
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Párt, hölgyet keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek bi férfi tagú párral vagy bi pasival.
Szopni szeretnék, viszonozni nem kell.
Hello.
Hétköznap kora reggelre keresném, leendő subomat. Bábolna -Komárom környéke. Munka előtt van csak szabadidőm. De hatha vágyik Valaki ilyen kellemes kora reggeli programra.
Hétköznap kora reggelre keresném, leendő subomat. Bábolna -Komárom környéke. Munka előtt van csak szabadidőm. De hatha vágyik Valaki ilyen kellemes kora reggeli programra.