Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Szia én holnap elérhető vagyok
(Ez egy válasz mészi82 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Most péntekre (22-e) keresünk találkozni is merő, ráérő partnereket délutánra és estére, Budapesten. Helyünk van.
Csak olyan jelentkezzen, aki
- ráér pénteken
- el is jön a megbeszélt találkozóra
- az adatlapunkon leírtak izgatják és az megfelel neki
Előny:
- talpi masszázs tudás és gyakorlat (hosszan, változatosan, erősen tud és szeret női talpi maszírozni)
Várom a komoly jelentkezéseket az adatlapomon megadott MAIL címen és módon! (mondom: NEM itt, hanem mailben!)
Köszönöm,
Niki
Pápa-és k.ke Ápolt fiúnak-érett férfinek végig szopok....
ne add fel én is találtam, de az arány aki válaszra méltat az nagyon kevés, de már többször volt szerencsém találkozóhoz
(Ez egy válasz hungariantail üzenetére (2024. 11. 19. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Esetleg most párok Székesfehérváron nálam?
Komárom környékén ma estefelé valaki? Valakik?
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, párokhoz is szívesen csatlakoznék harmadiknak, a pár női tagjának örömére! Utazni, tudok, akár napközben is, titkos helyem van, ha gond az utazás elmegyek érted Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Tatán ma délután valaki?
Azt bizony észre vettem sajnos
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 19. kedd 11:31
Nincs de ne add fel! Rengeteg a kamu és minimum 99%-ban nincs válasz.
Nincs de ne add fel! Rengeteg a kamu és minimum 99%-ban nincs válasz.
(Ez egy válasz hungariantail üzenetére (2024. 11. 19. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok vannak e itt olyan párok akik keresnek fiatal srácot 3adiknak hetero alapon Zala Vas Veszprémből? privibe lehet írni vagy levélbe
Nem tudom, hogy van- e itt értelme nőt keresni?
Sziasztok.
Cumiznék Esztergom környékén.
F/45/180/90
Cumiznék Esztergom környékén.
F/45/180/90
Tata Tatabànya ? 50? es szopnék szopatnék rendszeresen! dughatsz is
Fehervar vki bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Tapolca környékén nő, pár, ffi?
Sziasztok.
Holnap délelőtt lány hölgy ?
Fiatal sportos 20+ farokkal rendelkező pasi vagyok .
Esetleg pár ?
Privátban kerestek bátran.
Csalódás mentes vagyok!
Holnap délelőtt lány hölgy ?
Fiatal sportos 20+ farokkal rendelkező pasi vagyok .
Esetleg pár ?
Privátban kerestek bátran.
Csalódás mentes vagyok!
Sziasztok. Pár aki szívesen ismerkedne?
Pápán telt alkatú Nőt keresek hosszú távra akinek segget is nyalhatok....