Szia ha áll a ma este is irj
(Ez egy válasz Babett-91 üzenetére (2023. 12. 15. péntek 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 23:38
Sziasztok
Ma estére keresek egy férfit aki meglátogatna egy laza szexre.(Gánt, Fejér megye)
Üzenet módosítása
Ma estére keresek egy férfit aki meglátogatna egy laza szexre.(Gánt, Fejér megye)
Üzenet módosítása
Pápa és környékén (max 50km) lenne olyan srác aki találkozna? Inkább unit vagy aktívat (esetleg kíváncsi heterót) keresek.. Hely és kocsi van
Fenékbe is akár
(Ez egy válasz bi.ke.fi üzenetére (2023. 12. 16. szombat 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben szopnék mostanában. He szeretnéd akkor éppen téged
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Hogy áll a projekt?
(Ez egy válasz Babett-91 üzenetére (2023. 12. 15. péntek 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 23:38
Sziasztok
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
sziasztok nött vagy párt keresek pápán
Sziasztok
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
írtam privit
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este kikapcsolódunk és esetleg keresünk a Bakony fővárosában. Adatlap alapján, minden és akármi......de nem mindenáron.
Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék. Imàdok puncit nyalni jó hosszan, majd kemény és körbemetélt farkammal jó sokàig dugni a nedves puncidat.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de utazni is tudok.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Sziasztok!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
26 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
Komárom, Tata, szopatna ma valaki?
Sziasztok! 36 éves potens igényes Fehérvári pasi vagyok! Szívesen csatlakoznék párokhoz hölgyhöz! Szigorúan HETERO!
Holnap délelőttre keresek vmit, akit érdekel a 20 cmes farkam. Lányok, nők , párok. Székesfehérvár -Dunaujvaros vonalon
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék viszonzás nélkül. 46 éves bi vagyok.
Sziasztok!Vastagf Úr,idősebb kíváncsi Úr,srác aki imádja ha orálisan kényeztetik egyoldalúan??Otthon nem kapod meg,de hiányzik?!Keress bizalommal,privát üzenetben ,diszkréció mellett!Nem bánod meg,sőt.....
Sziasztok! Én szívesen csatlakoznék, küldök képet is ha irtok e-mail címet privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 13. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723276)
2023. 12. 13. szerda 20:07
Sziasztok, péntek estére keresünk igényes bi pasit, aki mer fotót küldeni magáról, nem csak ígérget, nem ezer éves képet küld (nem ma kezdtük a keresgélést, sok ember ismerünk innen, elegünk van a 10 éves, homályos, napszemcsis, bögrével takart arcú fotókból). Legyél tökös és gyere. Tatán vagyunk, helyünk van!