Sziasztok.
Szombat reggel, munka előtt "légyottra" keresnék.
Komáromi környéke. Hátha
Szombat reggel, munka előtt "légyottra" keresnék.
Komáromi környéke. Hátha
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Homokos
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 12. 11. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 19:29
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok! Ennyi undiroti felnőtt férfi embert nem láttam még! Komolyan hihetetlennek vagytok! Ennyi oxigén hiányos embert! Senki nem kíváncsi rátok itt! Ez a platform nem igazán nektek van! Van külön olyan hogy meleg Bi pasik! Mondjuk ahhoz már IQ kell hogy felfogjátok! Hihetetlen! Így aki Hetero alapon ír ide azt se nézik meg a párok! Mert mégse nézik mert gondolom már unalmas hogy így szopnék úgy szólnék!
Homokos
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 12. 13. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 07:09
Nekünk is irogatnak aztán beverik a hisztit, hogy elutasitjuk mert mi csakis feleség többes örömére keresünk férfit....ami nem egyezik s bi és a hormonális se.
Nekünk is irogatnak aztán beverik a hisztit, hogy elutasitjuk mert mi csakis feleség többes örömére keresünk férfit....ami nem egyezik s bi és a hormonális se.
(Ez egy válasz wolf91 üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 22:48
Az összes fórum témában ezt csinállják. Aztán csodálkoznak ha megvetik őket az emberek … aberáltak !!
Az összes fórum témában ezt csinállják. Aztán csodálkoznak ha megvetik őket az emberek … aberáltak !!
(Ez egy válasz KedvesSzerető üzenetére (2024. 12. 11. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ennyi undiroti felnőtt férfi embert nem láttam még! Komolyan hihetetlennek vagytok! Ennyi oxigén hiányos embert! Senki nem kíváncsi rátok itt! Ez a platform nem igazán nektek van! Van külön olyan hogy meleg Bi pasik! Mondjuk ahhoz már IQ kell hogy felfogjátok! Hihetetlen! Így aki Hetero alapon ír ide azt se nézik meg a párok! Mert mégse nézik mert gondolom már unalmas hogy így szopnék úgy szólnék!
Sziasztok.Maszirozok,de Noknek tobbet is vallalok.Szivesen ismerkednek Esztergom-Dorog-Parkany kornyeken,atlagos alkatu,18-55 ev kozotti LANNYAL,Holgyel,Parral,elhanygolt Felesefggel...kedves,figyelmes masszor pasi vagyok...
Hölgyek számára svéd, bambusz és yoni masszázst nyújtanék Veszprémben. Hely, ágy, olaj, hangulat van.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Tatabányai? Ma este is akár?! Hely oké....
Szia, ez a csoport egy földrajzi és nem szexuális adottságra alapuló csoport, így bárki itt lehet, ha közép dunántúlon él.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Elsősorban Veszprém-megyében (azon belül leginkább Pápán és környékén) keresek olyan partnert, akivel lehetőség szerint még az idén össze tudnánk hozni 1-2 találkát és persze mást is! Akit esetleg érdekel, írjon privátban és megbeszéljük a részleteket!
Sziasztok! Párként keresünk párokat, esetleg szolo pasit max 30-ig. Akár biszex is lehet, nem kizáró ok. Közös programokra, meg ami alakul.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ennyi undiroti fel őt férfi embert nem láttam még! Komolyan hihetetlennek vagytok! Ennyi oxigén hiányos embert! Senki nem kíváncsi rátok itt! Ez a platform nem igazán nektek van! Van külön olyan hogy meleg Bi pasik! Mondjuk ahhoz már IQ kell hogy felfogjátok! Hihetetlen! Így aki Hetero alapon ír ide azt se nézik meg a párok! Mert mégse nézik mert gondolom már unalmas hogy így szólnék úgy szólnék!
Max 30 éves passzív srácot keresek szopatásra és análra, vagy ilyen férfi tagú párt hármas élvezetekre.
Szia... ha lenne egy rendesen kitöltött adatlapod, akkor érdekelnél.... így semmit nem tudni rólad.
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv mindenkinek, Veszprém megyében keresek partnert akit szintén érdekel a használt bugyi, ebben és még sok más témában ismerkednék. Privátban egyeztessük ha kéretem.
27 éves srác vagyok, olyan 40+ hölgyek társaságát keresem akiket kényeztethetek, masszírozhatok, remegésik nyalhatok és minden vágyukat teljesíthetem. Akár egészen reggelig vagy több napon keresztül is kényeztetnélek, wellnes is szóba jöhet. Lehet egyszeri vagy rendszeres találkozás, helyem van és menni is tudok. Tényleg olyan nők keressenek akik tudják mit akarnak és komolyan gondolják a kalandot. Ha szeretnél többet megtudni rólam kérlek írj levelet.
Szép napot. Szerda-csütörtök valaki Tapolca környékén?