Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöktéshez kedves ápolt 37 éves pasi vagyok
Valaki Sümeg Tapolca környékén?
Sziasztok
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Ma délután vagy este Veszprém megyében, vagy esetleg fehérvár, valaki tali?
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Veszprémben keresek hölgy partnert minden jóra. Esetleg párt.
Sziasztok!
Ma délután Veszprémben valaki egy titkos gyors kalandra ?
Ma délután Veszprémben valaki egy titkos gyors kalandra ?
Egy hölgy esetleg egy délutáni erdei sétàhoz?
Párt vagy szopni szerető partnert keresek Veszprémben,de itazni tudok.
Párokkal ismerkednék ahol mind a két fél szereti a faszt.
Hosszabb távú kapcsolat reményében , Fehérvár , Tatabánya környékén szivesen meg látogatlak titeket
András
Hosszabb távú kapcsolat reményében , Fehérvár , Tatabánya környékén szivesen meg látogatlak titeket
András
Nosztori vagy gulya domb?
Hölgy vagy pár!
Hölgy vagy pár!
Sziasztok!
Esztergomban csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Esztergomban csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Tatabánya és környékéről keresek egy havert, akivel rendszeresen hokizhatnék közösen és a végén rám élvezne... Negbízható, diszkrét srác vagyok. Sajnos a helyet nem tudom biztosítani.
Sziasztok. Ma este fiatalabb fiút fogadnánk,veszprém megye...Csak ma . Heteró pasit keresünk,max 80 kg,max 40 év.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Valaki?
Ma este valaki Veszprém vagy környéke egy tali?
Sziasztok! Feleségemnek keresek masszőrt. Nem olyat aki szeret, hanem aki tud masszírozni. És el is jön, nem csak kamuzik! Itt tényleg mindenkinek csak addig van ideje míg igérget és kiveri?
Tata és környéke!
Tata és környéke!
Sziasztok
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
A Fejér megyei Csákvár környékén keresek Olyan Csajt vagy Párt aki mackós alkatú férfi partnert keres!!! Szeptember 23 - tól Október 11. -ig leszek Csákvár. 100% heteró alapon keresek!
Várom leveled Gábor
Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon vagy kis kitérővel keresek 6 után srácot aki talizna kocsival leszek. Lehetőleg aktív vagy uni srácot (esetleg kíváncsi heterót) keresek