Este fele esetleg hölgy fehérváron vagy környékén?
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Felsőörs. Hölgy, pár?
Kellemesen domináns telt alkatú hölgynek-popsit szeretnék rendszeresen nyalni.....Veszprém vármegye....
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Ma délután-este Veszprémben passzivval szopatnék. Hely szükség esetén van. Ápolt hetvenes férfi vagyok normál mérettel.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresek hosszútávon. Nem vagyok kamus hitegető. Csak is az írjon aki komolyan gondolja az ismerkedést. Magamról annyit hogy sok mindenre nyitott vagyok. Voltam már házibarát is. Szeretek új dolgokat kiprobálni. És új élményeket szerezni. Az utazás sem okoz gondot. De szívesen vendégül is látom az adott partnert partnereket.
Sziasztok ma este Tatabánya és környékén keresem hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
Sziasztok! A mai napon hölgy vagy pár aki kalandozna az esztergomi szaunavilágban?
Fehérvár környékén élvezkednék rendszeresen.
Veszprém mellett valaki? Nézni Helyem van
Sziasztok! Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, párokhoz is szívesen csatlakoznék harmadiknak, a pár női tagjának örömére! Utazni, tudok, akár napközben is, titkos helyem van, ha gond az utazás elmegyek érted Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Szép napot. Vki hét elején fejér megye déli részéről?
valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !:;:;:;:;///
Sziasztok, kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék jövő hét folyamán párral hölggyel kellemes időtöltéshez vagy csak egy kukkolásra utazni tudok.
Fiatal, nagy méretű srácként keresnék párt vagy hölgyet. Fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Olyan nőt keresek vagy páros női tagját akit a háborús vészhelyzet miatt fedezhetek.
Sziasztok! Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, párokhoz is szívesen csatlakoznék harmadiknak, a pár női tagjának örömére! Utazni, tudok, akár napközben is, titkos helyem van, ha gond az utazás elmegyek érted Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Sziasztok!
Hétközben napközben párhoz csatlakoznék
Hétközben napközben párhoz csatlakoznék