Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne??
közös kikapcsolódásra keresek hölgy partnert.
Balaton északi parton,párhoz csatlakoznék,tabuk nélkül...
Bi passzív pasiként Székesfehérvár-Kisbér között idősebb, ápolt ffi-nek cumiznék, viszonzást nem kérek. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Üzenetet priviben várok.

Székesfehervar!Régi teglagyari ut..faszveres,kukkolas!?
Sziasztok! Használt puncit kényeztetnék. Írj.
DDLG játékra keresek a hétköznapokra izgalmas lányt, nőt, párt Győr környékén!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Pápa +50km-es körzetben találkozna ma valaki? Uni vagy aktív, esetleg kíváncsi hetero pasit keresek

Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Akkor írj üzit, hogy mikor és hol
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 17:28
Törölt felhasználó (1073482)

Haha, simán!

Ajka környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Én is szívesen megkukkolnálak titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 17:28

Haha, simán!

Haha, simán!
(Ez egy válasz maganyosvp üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

azt nem tudom, de kukkolni mennék, ha lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 10:15

Gulyadombi kilátó mennyire populáris esténként?
Már többektől olvastam a gulyadombi helyszínről. Mit lehet tudni, mik ott a lehetőségek, történések?
köszi az infót

sziasztok szexpartit szeretnék ma tartani veszprém megyében tapolca mellet párokat vagy hölgyeket keresek írj ha érdekel
Gulyadombi kilátó mennyire populáris esténként?