Hello Szfvar!
Maszti a teglagyari uton?Fekete opel corsa keresteteik!
Maszti a teglagyari uton?Fekete opel corsa keresteteik!
Írtam privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1532232)
2023. 06. 06. kedd 08:28
10-dikén érkezünk velencei tóhoz és keresünk férfi beszállót vagy parokat
10-dikén érkezünk velencei tóhoz és keresünk férfi beszállót vagy parokat
Szopni szerető partnert keresek Veszprém környékén!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Várpalota és kke ma?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne??
közös kikapcsolódásra keresek hölgy partnert.
Balaton északi parton,párhoz csatlakoznék,tabuk nélkül...
Bi passzív pasiként Székesfehérvár-Kisbér között idősebb, ápolt ffi-nek cumiznék, viszonzást nem kérek. Ápoltság, diszkréció adott, elvárt. Üzenetet priviben várok.
Székesfehervar!Régi teglagyari ut..faszveres,kukkolas!?
Sziasztok! Használt puncit kényeztetnék. Írj.
DDLG játékra keresek a hétköznapokra izgalmas lányt, nőt, párt Győr környékén!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Pápa +50km-es körzetben találkozna ma valaki? Uni vagy aktív, esetleg kíváncsi hetero pasit keresek
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Akkor írj üzit, hogy mikor és hol
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1073482)
2023. 06. 04. vasárnap 17:28
Haha, simán!
Ajka környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .