Sziasztok július 16-20 között keresek nőket párokat Siófokon helyem van
Ma éjjel kanos aktív/uni urat vendégül látok 30-45 közötti korosztályból, Székesfehérváron.
Diszkréció ápoltság adott és elvárt.
Nagyobb méret előny
Diszkréció ápoltság adott és elvárt.
Nagyobb méret előny
Bocs téves !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712889)
VIP
2023. 07. 09. vasárnap 22:42
Szia , én ráérek !
Szia , én ráérek !
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kedves diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok ismerkedni szeretnék párral párokkal akikhez csatlakozhatnék kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a kukkolás “extrém helyen” sok minden más.
Veszprém vagy környékén srác ma?
Ma este valaki palotavarosi tavaknál?
Egy kiváncsi hetero sraccal?
Egy kiváncsi hetero sraccal?
Baszó bika ma este, zánka környéke?
Fehérvár környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Badacsony, Révfülöp, Tapolca környékén keresek ma estére vagy a jövő hét elejére olyan párt ahol a férj előtt megdugnám a feleségét és ő ezt végignézné vagy esetleg be is szállna .Borotvált,potens sportos srác vagyok jó mérettel.
Sziasztok, ma Zánka környékén belevaló dugni szerető pasival taliznék, írjatok
Sziasztok. Pár vagyunk és keresünk lányt nőt baráti és sex kapcsolatra. Akár csak kettesben nő nővel de akár a férjem részvételével. Szeretném átélni ujra a női érintést. Csak Nőt.
Holnap Balmádi budatava strandon kukkolnék párokat nőket ha így adódna be is szállnék…
Pápa-Veszprém között uni vagy aktív srác aki kalandozna? Esetleg kíváncsi hetero
Jövőhéten Tapolcára hív a munka. Ott tartózkodásom alatt kötetlenül ismerkednék hetero alapon
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok. Ma 15:00 után napozás a Duna parton Ács felé 101-es lejárónál.
Ma vki Ajkán?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék