Péntek délelőtt valaki Balatoncsicsó-Zánka környékén?
Sziasztok! Nagyon tetszik az oldal! Talán engem is elvihet valaki.. Szfvár, Bi-passszív vékony, 180/70 66 é pasi v.
Sziasztok
Párommal, keresnénk párt, a szombati napra.
Tudjuk, hogy kevés az idő szombatig, de a lebeszélt pár, lemondta a találkozót.
Ezért gondoltuk, egy próbát megér !
Tehát
Mindketten 46 évesek vagyunk, nem dohányzunk.
Helyünk, az sajnos nincs, de utazni tudunk.
további részleteket priv üziben.
Kérlek, csak akkor írjatok, ha tényleg komolyan gondoljátok, a dolgot,
Köszönjük szépen.
További szép estét mindenkinek.
Párommal, keresnénk párt, a szombati napra.
Tudjuk, hogy kevés az idő szombatig, de a lebeszélt pár, lemondta a találkozót.
Ezért gondoltuk, egy próbát megér !
Tehát
Mindketten 46 évesek vagyunk, nem dohányzunk.
Helyünk, az sajnos nincs, de utazni tudunk.
további részleteket priv üziben.
Kérlek, csak akkor írjatok, ha tényleg komolyan gondoljátok, a dolgot,
Köszönjük szépen.
További szép estét mindenkinek.
Fehérváron, Veszprém, Ajka környékén lányt feleséget kényeztetnék autó vagy panzió! Én jóképű igényes 43 éves pasi.
Sziasztok!Párral vagy pasival ismerkednénk holnap este.Kizárólag olyan párt vagy pasit keresünk akinek van ideje.Kérlek vedd figyelembe hogy most keresünk először egy kis plusszt a kapcsolatunkba és mi ezt úgy képzeljük el hogy nálunk van a találkozó,iszunk valamit kicsit dumálunk és ha mindenki szimpatikus mindenkinek,akkor semmi sincs kizárva és utána mindenki megy a dolgára 25-45 év között keresünk normál vagy enyhén sportos testalkattal rendelkező jelentkezőket.Képet küldeni emailban tudunk,amennyiben szimpatikusnak találunk.Adatlapot kérlek olvassatok,amennyiben nem felelsz meg az itt olvasottaknak,kérlek ne próbálkozz.
Sziasztok! 29 éves magára igényes pasi keresi hölgyek vagy párok társaságát Balaton északi partján
Mindenkitől elnézést kérek kiknek nem válaszoltam, sokan írtak. De az első jelentkezőnek adom oda.
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 13:39
Sziasztok! Rossz rendelés eredménye de van egy 21,5 cm de lehet, hogy nagyobb élethű vibrátor. Párom meglátta azt mondta azonnal tűntessem el. Párnak vagy hölgynek oda adom nem kérek cserébe semmit. Privátba írj légyszíves!
Sziasztok! Péntektől a hétvégét Balatonon töltöm. Szívesen csatlakozom, hölgyekhez, párokhoz, akár mindkét fél örömére. Helyem van, ha szükséges, de akár szabadban is.
Veszprémben ma valaki?
Írj,ha Veszprémben vagy a környékén szopnál,pasi is lehetsz.
Sziasztok,
Esztergom környékén ismerkednék hölgye, párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Esztergom környékén ismerkednék hölgye, párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Hetvegen valaki Köveskálon?
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Pápa-Veszprém között valaki a ma délután folyamán talizna?
Fehérváron keresek lányt elhanyagolt feleséget! Vékony nők előnyben! Én jóképű igényes 43 éves pasi.
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Szívesen megennék egy sütit egy nővel. A többi majd kiderül.
Nem független férfiként keresek nőt párt Komárom környékén.