Miért is? Nem értelek?
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2023. 12. 16. szombat 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap estére keresünk beszálot.
Női partnert keresek minden jóra.
Kalandot keresek mára!
Sziasztok! Két ünnep között családlátogatáson leszünk Balatonvilágos, Lepsény, Siófok környékén. Dec. 29-én kibérelnénk a feleségemmel egy apartmant, vagy meglátogatnánk valakit ezen a területen. 3. Férfi beszállót, intelligenset, hozzánk passzolót, illetve ugyan ezen paraméterekkel párt keresünk esti időtöltésre.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.
Erről úgy látszik lecsúsztam... :/
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 16. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 16. szombat 21:08
12.17. Vasárnapra keresünk EGYEDÜLÁLLÓ pasit beszállónak Veszprém mellé. Lehetőleg a közelből, ha jó lesz több alkalomra is. Aki biztosan nem jön szóba annak nem írok vissza,bocsi.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
szia írtam privit,
(Ez egy válasz laccpitány üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 18. hétfő 09:03
Sziasztok
Ma Tata, Oroszlány környékén szopatnék.
Ha érdekesnek gondolsz, kérlek írj priv üzit.
köszönöm
köszönöm
Szívesen meglesnék ma valakit Székesfehérváron miközben masztizik!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek!
Privátba írj!
De engem is meg lehet lesni ha van kedve valakinek!
Privátba írj!
Tatabanyan keresem holgy partnerem, helyem van. Elozetes beszelgetes szukseges!
fehérvári hetero 46 éves férfi ismerkedne Nővel , párral , Irjj bátran ,
Keresek most egy szép puncit, akár párt, pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Veszprém és környékén vagyok ma!
Sziasztok
köszönöm
köszönöm
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok!Vastagf urak,idősebb kíváncsi urak,srácok,akik imádják ha orálisan kényeztetik alaposan,egyoldalúan?Otthon nem kapod meg,debigényled?Nem fogsz csalódni,sőt.....keress bizalommal,diszkréció mellett,privát üzenetben!
Sziasztok. Veszprém és Veszprém környékén keresek párokat, hölgyeket akikhez szívesen csatlakoznék.
Sziasztok kedves , hölgyek és párok !
Holnap azaz hètfőn várlak keszthelyi otthonomba .
Az itt alvás megoldott külön apartmanban !
Holnap azaz hètfőn várlak keszthelyi otthonomba .
Az itt alvás megoldott külön apartmanban !
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
Sziasztok! Lenne kedve valakinek most szopni/ kèzimunkázni? Fiú, pár is szóba jöhet
Ma esti kaland Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?