Sziasztok ! Szekszárdi 34-65 közötti hölggyel párral házaspárral ismerkednék tabuk nélküli diszkrét szexkapcsolatra. Válaszokat privát üzenetben várom.
Bi pasi van itt? Pasis orálra?
Sziasztok
Siófok ès környékèn keresek perverz Hölgyet(vagy Dominàt) esetleg egy Pàrt! Szeretem az ilyen jàtèkokat! Van egy hosszú Liste,hogy mit szeretnèk!Bdsm partnert
Ha érdekel a dolog kèrlek írj nyugodtan a többit privátban
Siófok ès környékèn keresek perverz Hölgyet(vagy Dominàt) esetleg egy Pàrt! Szeretem az ilyen jàtèkokat! Van egy hosszú Liste,hogy mit szeretnèk!Bdsm partnert
Ha érdekel a dolog kèrlek írj nyugodtan a többit privátban
Vannak itt valós párok Baranya megyében, akik találkozni is mernek ,kor alkat nem számít!!
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok, szí esen ismerkednék hölgyel, esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére Kaposvár környékén. Nem Kamus Vagyok
Sziasztok . Mai, kora esti találkára keresnék egy kedves , jófej pécsi párt közös , tabumentes szórakozásra..
Párokhoz csatlakoznék mindenki örömére.
Dél-Dunántúl
Dél-Dunántúl
Sziasztok
Siófok ès környéke! Hölgyet vagy Pàrt keresek egy közös erotikus fotozàsra
Ha érdekel írj nyugodtan
Siófok ès környéke! Hölgyet vagy Pàrt keresek egy közös erotikus fotozàsra
Ha érdekel írj nyugodtan
Valaki ismerkedne?
Sziasztok,
Mindenre nyitott Helyesnek mondott vékony ápolt megbízható sportos pasi vagyok
Szívesen ismerkednék barátkoznék...
Mindenre nyitott Helyesnek mondott vékony ápolt megbízható sportos pasi vagyok
Szívesen ismerkednék barátkoznék...
Sziasztok!
Ma estére keresnék nőt,Szekszárd és környékéről,helyem van és utazni is tudnék érte!szép napot!
Ma estére keresnék nőt,Szekszárd és környékéről,helyem van és utazni is tudnék érte!szép napot!
Rovinjba megy valaki nyáron nyaralni?junius 10-30 és agusztus lenne jó somogyi esetleg baranyai párt keresünk akiknek hasonló tervei vannak.
Sziasztok !
Ma este Baranyában,ápolt megbízható párral ,házaspárral ,hölggyel ismerkednék találkoznék . Ha van aki szívesen venné egy ápolt mindenre nyitott férfi társaságát írjon privit.
Ma este Baranyában,ápolt megbízható párral ,házaspárral ,hölggyel ismerkednék találkoznék . Ha van aki szívesen venné egy ápolt mindenre nyitott férfi társaságát írjon privit.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Siófokon kaland?
Kanos pasit keresek
Kanos pasit keresek
Marcali környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?
Pécsen helyel rendelkező srác vagyok szívesen találkoznék hölgyekkel párokkal )
Sziasztok!
Most Pincehely és környékén valaki kik??
Utazni tudj hely van!Privit várok!
Most Pincehely és környékén valaki kik??
Utazni tudj hely van!Privit várok!