Ma este raernek parommal
3-as kalandra helyunk sajnos nincs :(
Nagy vastag farok elony ,termeszetesen csak hetero alapon
3-as kalandra helyunk sajnos nincs :(
Nagy vastag farok elony ,termeszetesen csak hetero alapon
Kalandoznék Holnap ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! A héten esténként hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Szép napot mindenkinek! Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében Mohács környékén De utazok is ha ugy adodik!

Dombóvar Kaposvár Szigetvár környéke ?!

Sziasztok! A héten esténként hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Unatkozik a farkincám... Játszanál vele?
Csak ma érsz rá? Szerdán? Mutatnék a páromról fotókat, videókat!
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli part környékén mindenre nyitott 60 as férfi vagyok.Szívesen ismerkednék.
Sziasztok szép napot mindenkinek! HÖLGYET VAGY PÁRT KERESEK BARANYA MEGYÉBEN Mohács környékén De utazok is! Kor alkat mindegy A lényeg hogy tiszteljük egymást!

Sziasztok szívesen lennék pár házibarátja, de szívesen meghallgatás bármit utazni tudok!
Köszönöm a megkeresést ha...nem azt kerestem volna nyugottan irj Pécs és kőrnyéke
Hali, ma Szekszárd Csörge-tó valaki(k)?
Sziasztok!
Ma este szopatnék Nagykanizsán...
Helyem van...
Ma este szopatnék Nagykanizsán...
Helyem van...
.
Mobilis nagyik minden kivánságát teljesitem...Korod alkatod mindegy
Ma delelot vlkii 11-oraig tudna fogadni
Minket hetero alapon
Felesegem kene jol meg pumpalni
Nagy vastag farkat szereti
Minket hetero alapon
Felesegem kene jol meg pumpalni
Nagy vastag farkat szereti

Ma (hétfő) délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Balatonmária-Marcali környékén, két 50 éves bi pasi keres srácokat, bi párokat.