Este 10 körül autós kalandra csajszi?(Szekszárd-Hőgyész környékén)
Sziasztok !
Szombat napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékén diszkrét kapcsolatra . Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi kellemes társaságát kényeztetését akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben ahol adok elérhetőséget.
Szombat napközbeni vagy délutáni találkozáshoz 35-60 közötti ápolt nyitott párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék Szekszárdon és környékén diszkrét kapcsolatra . Ha szívesen vennétek egy ápolt kulturált mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfi kellemes társaságát kényeztetését akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben ahol adok elérhetőséget.
Pécsen ma napközben valaki(k)?
Sziasztok. Keszthely és környékén keresünk srácokat locsoló bulira. Jössz és s ráspriccelsz a cicimre.
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Ma délután is van helyünk és időnk. Privátban írjatok .Köszi
Üzenet módosítása
Párral ismerkednénk.
Sziasztok! Pécsi párt keresnék, akikhez csatlakozhatnék. Írjatok rám legyetek kedvesek, ha az adatlapom alapján szimpatikus vagyok.
Sziasztok valaki. Holnap Balatonboglár vagy Lelle?
Sziasztok! Kaposvár és kk-n ismerkednék hölggyel vagy párral. Hely szükséges!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Péntek-szombat-vasárnap szabad vagyok. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Marcali környékén bi párok, srácok?
Sziasztok. Ma délután Kaposváron autós kalandra partnert keresek. Részletek privátban.
Sziasztok hölgyek.párok massziroznék ma
Pécs környékén most reggel Bi oral ?
Mohácsi nővel ismerkednék akinek megfelelhetnék.
Üdv mindenkinek! Őszinte,normális és igényes Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok!
Pécsi független 47é ffi keres, hölgyet vagy házaspárt akik szeretik a kényeztetést. Helyem van.
Pécsi független 47é ffi keres, hölgyet vagy házaspárt akik szeretik a kényeztetést. Helyem van.
irtam privátba
Sziasztok! Szívesen ismerkednék bi, vagy bi érdeklődésű Párral. Esetleg szintén kezdő sráccal. Nem csak Eger-Miskolc környékén, sűrűn járok Pécsre időnként M6-on, valamikor M7-67en. Szívesen tartanék rendszeres pihenőt, ha kialakul kellő szimpátia. Leginkább hosszabb távra gondolom, 1-1 alkalmit nem keresek.Továbbit privátban...
Pár ma este Pécs környékén?
Ma este párral hölggyel ismerkednék délután/este Pécsett! Fogadni is tudok