Sziasztok! 21 éves nyitott srácként keresnék idősebb nőt, párt a vágyam megélésére. Cukcoldban, vagy hármasban vennék részt, de szívesen nézném is. Utazni tudok baranyán belül.
Lányokkal vagy párokkal ismerkednék. A holnapi nap délután tudnék is csatlakozni.
A mai vagy holnapi nap estéjére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!
Regényt ír a bemutatkozò szöveghez csak tartós nem alkalmi ezer kritérium de mindig keres,mindig csak pont aznap estére és egyszerre több megyében .. biztos nem kamu ..
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 18. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 18. kedd 09:36
A mai, holnapi vagy holnaputáni nap estéjére keresek valódi partnert! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu ember!
Holnap csütörtökön délelőtt Dombóvár Kaposvár Marcali Keszthely Sárvár Sopron vonalon szopatna valaki?
Balatonmária-Marcali környékén bi pasik, kölcsönös maszti?
Reggeli Kalandra keresek partnert Pécsen 8.00 magasságában.
Pécsett és környékén keresek orális szexre hellyel rendelkező partnert,partnereket.(Akár viszonzás nélkül is.)Kor alkat nem számít csak ápolt és diszkrét legyél.
Sziasztok !
Szekszárdon ma esti talira ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexkapcsolatra. Mindenre nyitott ápolt vagyok ha van olyan aki férfit keres és találkozna akár tartósan is írjon privátba.
Szekszárdon ma esti talira ápolt átlagos párt házaspárt hölgyet keresek kellemes szexkapcsolatra. Mindenre nyitott ápolt vagyok ha van olyan aki férfit keres és találkozna akár tartósan is írjon privátba.
Sziasztok!
Csütörtökön, pénteken és szombaton keresek biszex pasit, biszex párt Siófokon és környékén!
Csütörtökön, pénteken és szombaton keresek biszex pasit, biszex párt Siófokon és környékén!
Szekszárd és környéke? Lányok? Párok... ? akár bi doglok is.. Helyem va, de utazni is tudok!
Akár.... - kukkolásért szimplán csak helyet szívesen biztosítok!! gyertek!!
Akár.... - kukkolásért szimplán csak helyet szívesen biztosítok!! gyertek!!
Sziasztok!! Szerdától-Vasárnapig a környéken vagyok párt keresnék….
Sziasztok! Pécsen és környékén ismerkednék lányokkal! Párokhoz is szívesen csatlakoznék és a hölgy örömére kényztetnék! Igényes pasi vagyok szép intim mérettel! Várom leveled!
A mai, holnapi vagy holnaputáni nap estéjére keresek valódi partnert! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu ember!
Valaki ma reggel? Privátban keress!
Sziasztok
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Én egy 35 éves tetovált fiú vagyok, lányt, párokat keresek. Fogadni is tudok Várpalotán de bizonyos km belül utazni is tudok!
Ma valaki akinek kiverhetném esetleg szopas is lehet pécsen
Sziasztok!
Szívesen kipróbálnék egy hetero swinger bulit. Aki tud ilyenről, kérem ossza meg Velem. Köszi
Szívesen kipróbálnék egy hetero swinger bulit. Aki tud ilyenről, kérem ossza meg Velem. Köszi
Sziasztok !
Ma esti talihoz Szekszárdon ápolt megbízható párt házaspárt hölgyet keresek kellemes együttlétre kényeztetésre kölcsönös örömökre ápolt mindenre nyitott férfi vagyok. Van valaki aki találkozna ? Választ privátba várom.
Ma esti talihoz Szekszárdon ápolt megbízható párt házaspárt hölgyet keresek kellemes együttlétre kényeztetésre kölcsönös örömökre ápolt mindenre nyitott férfi vagyok. Van valaki aki találkozna ? Választ privátba várom.
Sziasztok!
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.
Kaposvár és környékén ismerkednék hölggyel vagy párral!
Helyem nincs sajnos de szivesen utazom. Max 70-80km.