Sziasztok!
Ma estére vagy holnapra keresek hölgyet vagy párt. Én egy 29 éves, igényes, intelligens, sportos pasi vagyok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Ma estére vagy holnapra keresek hölgyet vagy párt. Én egy 29 éves, igényes, intelligens, sportos pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket..
Heteroszexuális beállítottságú vagyok...
ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan
Sziasztok! Kaposvár és vonzáskörzetében párhoz csatlakoznék!
Sziasztok! Párral/hölggyel ismerkednék a régióból.NEm egy alkalmas kapcsolatot szeretnék, inkább barátságon alapulót.Többit privátban.
Kizárólag vasárnap estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Esetleg holnap este hölgy vagy pár, aki pasit keres Tamási-Dombóvár kkén?
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Szombatra keresnék Siófokon és környékén orálpartnert!
Sziasztok Pécsen vagy környékén hölgy Esetleg pár
Sziasztok!
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasihoz srác?
Szombatra (01.15)re keresünk hellyel rendelkező pécs vagy pécs közeli párt ,csajt ,esetleg jó pasit
Látod, ezért nem ír neked senki vissza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3924172)
2022. 01. 13. csütörtök 10:42
Anyádat kérdezted már kamu???
Sziasztok!
Holnap reggeli órákra nem partnert, hanem helyet keresek Pécsen, vagy 20 km-es körzetében.
Partner van, csak helyünk nincs. Ha valaki tudna segíteni 2 órára egy szobával egy friss párnak, kérem, írjon rám privátban. Köszönöm előre is!
Holnap reggeli órákra nem partnert, hanem helyet keresek Pécsen, vagy 20 km-es körzetében.
Partner van, csak helyünk nincs. Ha valaki tudna segíteni 2 órára egy szobával egy friss párnak, kérem, írjon rám privátban. Köszönöm előre is!
Üdv! Balaton környéki birtokunkon bulit szervezünk havi 1 alkalommal,max.5 pár jelentkezését várjuk 55 éves korig. 36/36 éves csinos,intelligens pár vagyunka bulikat 2 naposra tervezzük,,higiénia alap,féltékenység kizárt!Több részlet privátban.Rövid bemutatkozó levelet kérünk képpel,arckép nem,alak igen.Hosszútávon tervezünk,ellátás,szállás adott.
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon szívesen találkoznék átlagos kedves nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes testi kényeztetésre örömökre. Ha van valaki aki valóban találkozna írjon privátba.
Ma este Szekszárdon szívesen találkoznék átlagos kedves nyitott 35-60 közötti párral házaspárral hölggyel kellemes testi kényeztetésre örömökre. Ha van valaki aki valóban találkozna írjon privátba.
Te ma estére pécsen és győrben is találkoznál???
Okeeeeee (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Okeeeeee (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 13. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 13. csütörtök 12:31
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Kizárólag ma estére keresek partnert s.o.s ben! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Ez legyen az első lépésed hogy el és alaposan átolvasod, és csak akkor írj ha minden ok és magadra is ismertél benne, természetesen a kért képpel!
Pécsen ha búvóhelyet kerestek, írjatok privátban!
Anyádat kérdezted már kamu???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 12. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4517782)
2022. 01. 12. szerda 20:50
Dombóvár vagy környékén szopatna valaki?