Sziasztok. Pecsen ma este valaki?
Sziasztok! Mai napra keresnék Mohácson nőt, párt, kényeztetésre! Szeresd ha nyalnak hosszasan, és legyél jó lucskos!
Sziasztok! Fiatal, nagy intimmel rendelkezo igenyes pasi parhoz csatlakozna. Leginkabb Dunantul, de utazas sem gond. Reszletek privatban.
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt,egyedűl élő anyukát,asszonyokat,nagyikat keresek,kor alkat mindegy
Sziasztok
Pár mindkét tagját kényeztetném orálisan!
Pár mindkét tagját kényeztetném orálisan!
Ne kötekedj!
(Ez egy válasz minálunk üzenetére (ma 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:11
ez igen a kór nem számít ezek szerint ha valaki nemi beteg kórban szenved az is jöhet !
Sziasztok. Ma valaki valami program?
szia szivessen csatlakoznák.keress bátran
(Ez egy válasz csak-szexre üzenetére (tegnap 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:44
Sziasztok!
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna, most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk.
A férjem felvetette hogy szívesen megnézne más pasival,talán be is szállna, most,hogy ülepedett a dolog, egyre jobban tetszik. Ha van itt 30-45év közti inteligens, kedves, ápolt férfi akit érdekelne a lehetőség, hogy egy duci párhoz csatlakozzon, várom a levelét. Nem lesz azonnal valami, szeretem,ha meghódítanak és nőnek érezhetem magam, nem egy tárgy vagyok,ne kezelj annak. Ennek tudatában írjatok. Ideális esetben több alkalomról/hosszabb távról is beszélhetünk.
bocs nem neked szántam az üzit mellé ment
(Ez egy válasz kokusz4 üzenetére (tegnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ez igen a kór nem számít ezek szerint ha valaki nemi beteg kórban szenved az is jöhet !
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (tegnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:41
Szép Napot mindenkinek! Hölgyeket keresek kór nem számit irjon aki benne lenne egy Autos kalandban diszkrécio adot és elvárt én egy egyedülálo srác vagyok 31 éves mohács és környékén keresek de utazni is tudok !
Ez igen a kór nem számít ezek szerint ha valaki nemi betegség kórban szenved az is jöhet !
(Ez egy válasz kokusz4 üzenetére (tegnap 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
65+os molett nagy bundás punci nagy logó mell fontos lehetsz nem független is. De bármit
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok! Lányt vagy párt keresnék minden jóra!
Szekszárd-Dunaújvaros és környéke!
Szekszárd-Dunaújvaros és környéke!
Sziasztok!
Szép napot. Fejér megye déli részéről keresgélnék nőt,párt.
Szép Napot mindenkinek! Hölgyeket keresek kór nem számit irjon aki benne lenne egy Autos kalandban diszkrécio adot és elvárt én egy egyedülálo srác vagyok 31 éves mohács és környékén keresek de utazni is tudok !
Ismizne valaki velem? Ápolt bi srác vagyok fotók az adatlapomon
Valoban nem kerek semmit cserebe.
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 11. 20. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!