Sziasztok Zamárdi környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék!Hetero vagy biszex alapon!!
Ma este párhoz csatlakoznék!Hetero vagy biszex alapon!!
Párral taliznánk, ma...
Ma este párt fogadnánk..
Sziasztok! Jövő héten kedden 11.12 Győrben, csütörtökön 11.14 Pécsett leszek. Mindkét napon lesz helyem. Szívesen látnék jó fej társaságot. Sok féle felállás lehetséges: hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, férfi vagy férfi pár (itt azért válogatósabb vagyok). Semmi sem kötelező, minden megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Sziasztok. Idősebb Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra!
Hertelend. Ma
(Ez egy válasz cocobolo üzenetére (tegnap 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:36
Holnap vagy hétfőn nem megy valaki szaunázni Pécsen vagy a környéken? (Pl. Hertelend, Makár)
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Holnap vagy hétfőn nem megy valaki szaunázni Pécsen vagy a környéken? (Pl. Hertelend, Makár)
Párral ismerkednénk...
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Ez egy nagy szar, nem szexpartner kereső! Csak kanos pasik vannak, meg ratyik..... se egy lány, se egy asszony..... Kaposvár egy lepratelep ebből a szempontból! Cáfoljatok meg Hölgyek! Privin!Pasikat tiltom!
Sziasztok!
Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal
Ma estére keresem egy hölgy vagy egy pár kellemes társaságát. Fiatal jóképű és értelmes pasi vagyok. Ha van kedvetek megismerkedni keressetek bizalommal
Balatonboglár környékén keresek olyan hölgyet akivel kényeztethetnénk egymást! Privizz
Marcali környékén két 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Pécs szekszárd környékén az akinek nincs kedve találkozni?