Sziasztok!
Balatonlellén estefelé kis lányhoz ,párhoz csatlakoznék!
Balatonlellén estefelé kis lányhoz ,párhoz csatlakoznék!
Balatonlellei nyaralómban szívesen vendégül látnék párt! Baráti hármasra..
Baranya/Somogy megyében keresek hölgyet, esetleg hetero párt akihez csatlakozhatnék. Kor megkötés nélkül, de kölcsönös kép csereként után (arc nélkül)
Fonyód ma este valaki?
Pécsen ma délelőtt valaki(k)?
Siófokon ma este valaki?
Ma este csatlakozik valaki Pécsi Bi párhoz? ( 35 éves korig! )
Házi barátot keresünk csak olyan írjon aki meg fele a keresési feltételeinknek !
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!Szállás van,főleg esténként érek rá.
Sziasztok. 21 éves fiatal baranyai srácként nőt, illetve párt keresek. Tetszenek a telt idomok, és a tapasztalt nők.
Sziasztok! Ma estére, hétvégére kellemes kikapcsolódásra hölgy van? Bonyhád környéke, ha kell hozlak viszlek! Sportos, fitt vagyok! Köszönöm ha visszajelzel!
Sziasztok!
Ma késő délután Tamási-Siófok-Veszprém-Székesfehérvár-Budapest útvonalon fogadnék női utastársat játékkal egybekötve…
Ma késő délután Tamási-Siófok-Veszprém-Székesfehérvár-Budapest útvonalon fogadnék női utastársat játékkal egybekötve…
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek a hétvégére. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Sziasztok . Ismerkednék barátkoznék masszíroznék .............
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposvár és kk.-n.
Helyem sajnos nincs,utazni tudok
Bi pár Kaposvár és környéke? Írjatok
Este meg a páromat nyaltam élvezésig, nagyot tud élvezni. Azt még jól tudok. Csak szeretnék már másik nőt helyette, mert már ő is másként él. Jelenleg segít nekem így van szexuális kapcsolatom is. Amúgy semmi sincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4651857)
2022. 04. 13. szerda 22:27
Legalább volt mit nyalnod.
Sziasztok!
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Párt keresünk Tolna, vagy Baranya megyéből egymás előtti szexre, lányos játékokra. A barátság és a szimpátia elengedhetetlen.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?
Fejére (arc, száj, ...), vagy a pinájára locsolnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)
2022. 04. 14. csütörtök 14:39
Ki keres párjának hétfőre locsolót? Fejre, vagy pinára?