Júliusban Siófokon leszek. Szívesen csatlakoznêk harmadiknak párokhoz

Sziasztok parokst keresunk 4es barati szekapcsolat kialakitasara, akit esetleg erdekel irjon uzit es beszelgessunk ismerkedjunk

Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Pécsett és környékén orális örömökhöz(akár viszonzás nélkül is),közös hokihoz keresek partnert.Helyed legyen.
Sziasztok 18/5intimet le ápolna valaki?
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délelőtt szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délelőtt szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Sziasztok! hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sellyèn szopnèk este helyem van
Sziasztok. Ma estère keresnènk Pècsen pàrt, vagy hölgyet. Helyünk van. De minden jóban benne vagyunk..... Privát üzenetben
Valaki Pécs ma?
Valaki Pécs ma?
Hétvégén párhoz csatlakoznánk....
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon.
Sziasztok Baranyában szívesen végig nezném párok szeretkezését. Hely hiányában feltudom ajánlani a kocsim hátsó ülését. Lehetek csendes kukkoló, de igény esetén akár orálisan besigetek akár mindkét fél örömére
Szexcentrikus hölgyet keresek,hatalmas szőrős pinával,és minimun 130d mellekkel szeresd ha jol kinyalnak...55+előny de lehetsz 70is vagy pár is,bármit meghalgatok...adj tel számot és beszélünk
Pécs és környékén valaki(k)??
Harkány
2024. április 20-25.
2024. április 20-25.

Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.