..
Sziasztok. Ma éjjel csatlakoznánk párokhoz, vagy férfihoz Tolna, Baranya, Somogyban. Utazni tudunk nem gond, kölcsönös szimpátia fontos. Írjatok nyugodtan privátban
Ma délután 15-17 óra közt???
KAPOSVÁR? mai nap? Hely van.
Bi passziv vagyok, használj kedvedre :P
KAPOSVÁR? mai nap? Hely van.
KAPOSVÁR Ma Péntek) délután 15-17 óra közt???
Hely van.
Hely van.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Kölcsönös farokverès Marcali környékén?
Júliusban Siófokon leszek. Szívesen csatlakoznêk harmadiknak párokhoz
Sziasztok parokst keresunk 4es barati szekapcsolat kialakitasara, akit esetleg erdekel irjon uzit es beszelgessunk ismerkedjunk
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Pécsett és környékén orális örömökhöz(akár viszonzás nélkül is),közös hokihoz keresek partnert.Helyed legyen.
Sziasztok 18/5intimet le ápolna valaki?
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délelőtt szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délelőtt szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben.
Sziasztok! hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sellyèn szopnèk este helyem van
Sziasztok. Ma estère keresnènk Pècsen pàrt, vagy hölgyet. Helyünk van. De minden jóban benne vagyunk..... Privát üzenetben
Valaki Pécs ma?
Valaki Pécs ma?