Siófokon ma valaki?
Helyem van
Kanos pasit keresek
Helyem van
Kanos pasit keresek
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek sok minden érdekel kedvenc a labsex imádom a talpak közé szorítani 17 6 farkam kivernem női lábra írj ha érdekel
Sziasztok szívesen megismerkednék egy nővel vagy egy párral hetero alapon!

Marcali környékén bi pasi, pár?
Sziasztok! A héten esténként hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok.Van a környékünkön masszőr srác?Esetleg jakuzzis lehetőség? (Balatonlelle)
Szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében De utazok is szívesen ha ugy alakul

Szopnék Pécsen. Hogy jól induljon a nap..

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok! A héten esténként hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Sziasztok kor és alkattól függetlenül keresek hölgyet vagy párt Baranya megyében Mohács környékén De utazok is!

Sziasztok MA erstere kereslek holgyet holgyeket kozos szaunazasra kiss privat bulira ha van akit erdekelek irj on képet kuldok
Sziasztok. Holnap Paks környékén leszek holnap délelőtt. Esetleg van kedve ismerkedni valakinek?
Szoló Biszex hölyet keresünk feleség kényeztetésére,kor alkat mindegy higénia fontos
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
70-es hölgy vagy pár???
Kaposváron ma délelőtt orál?
Pécsen pasi aki szopatna vagy dugna? Van hely, diszkret vagyok.
Sziasztok Hölgy vagy pár esetleg Ma este Mohács környékén? De utazok is