Ez egyértelmű.
Ilyen fiatalon nincs még konkrét vágya az embernek. Szeretnek szexelni, és miért is ne alapon, lehet vele keresni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen fiatalon nincs még konkrét vágya az embernek. Szeretnek szexelni, és miért is ne alapon, lehet vele keresni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 25. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4308302)
2022. 05. 25. szerda 21:33
Fizetős....
Szegeden keresek autós kalandra lányt,párt. Valaki?
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Fizetős....
Pár vagyunk, párt is keresünk hosszútávra!
Békéscsaba környékén bi pasin könnyítenék
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Sziasztok!
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Esetleg Kecskemét és környékén olyan hölgy vagy pár ahol nem tabu a punciba élvezés?
Érdekelne még esetleg olyan pár is ahol a hölgy egyszerre két farkat szeretne befogadni.
Sziasztok! Vasárnapra keresünk társaságot egy kis kalandozáshoz Kecskeméten. Első sorban párt vagy hölgyet. Férfival voltunk már hármasban. Nagyon élveztük. Kipróbálnánk mást is.
Ma szopnék egy szép formás faszt Kiskunfélegyházán és környékén. Ki lenne benne? Nagyobb méret előny, mélytorok is megy, ha úgy van! Hellyel rendelkezem. Csak olyan írjon, akinek van képe és hajlandó is jönni, nem csak a szája jár! Kíváncsi hetero pasik is írhatnak nyugodtan!
Írtam instán de nem igazan kommunikáltok! Se egy fotó semmi Rólatok fent!
Sziasztok, ma napközben valaki-valakik Szegeden kalandoznának egy ápolt pasival?
Passzívan megnéznék egy szép hokizást ahogy kivered a kemény farkad és spriccelsz.
Lakás van.
Privit várok.
Lakás van.
Privit várok.
Kecskeméti kellemes hölgy társaságát keresem..
Sziasztok,ha lehet hosszabb távra keresek formás hölgyet,vagy jó fej párost.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok!
Szikire jön valaki?
Szikire jön valaki?
Szegeden , kecskeméten keresek férfit ma utazni tudok
30 évesig srácot keresek. Többi az adatlapomon
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet smile vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok...
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok...