Szopnék vastag szép farkat. Békés megye. Utazom.
Sziasztok!
Kecskeméten és környékén hölgy vagy pár ahova lehetne csatlakozni?
Házibarát lennék
Kecskeméten és környékén hölgy vagy pár ahova lehetne csatlakozni?
Házibarát lennék
Ismerkedni szeretnék Hölgyekkel,Párokkal,tartós hosszabb távú kapcsolat reményében!
Szegeden párhoz csatlakoznèk, akár csak nézőként is. Nem lennék hálátlan! : )
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Holnap délelőtt hmvhelyen egy kellemes olajos farok masszázsra keresek egy formás és keményen ágaskodó farkat, ha tele a zacsid és spriccelnél egy nagyot, akkor írj.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Ünnepek alatt valaki csongrád- békés, Szeged és környékén vagy erre utazóban? Sportos bi srác hasonlót keres!
Szilveszterre keresünk párt vagy lányt egymás előtti és csajos gabalyodásra vagy bulit!
Sziasztok! Ma délután esetleg pár vagy vki? Utazom szívesen...
Sziasztok.
30-31.-én délelőtt valaki Baja és Kiskunhalas környékén?
30-31.-én délelőtt valaki Baja és Kiskunhalas környékén?
Tiszakécske és környékén keresek csajt, esetleg párt.irj privátban
Vasárnapra reggelre párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni. Berettyóújfalu-Szolnok vonaltól délre.
Üdv! Péntekre keresek párt

Esetleg aki nem tud aludni ?? XD
Sziasztok!
Szombaton kerekdombi fürdőben leszünk naturista napon....aki csatlakozna privátban.
Szombaton kerekdombi fürdőben leszünk naturista napon....aki csatlakozna privátban.
Kiskunhalas és környékén keresek nőt párt milfet kellemes időtöltésre
Férfit keresek Békéscsabán
Szopnék vastag szép farkat. Békés megye. Utazom.
Hello
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban
Kecskeméten