Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Császártöltés 25km-es környékén csatlakoznék párhoz vagy fiatal hölgy társaságához
Császártöltés 25km-es környékén csatlakoznék párhoz vagy fiatal hölgy társaságához
Baján keresek hölgyet vagy párt(hetero alapon) hétvégi kalandhoz.
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.
Kiskunfélegyházán vagy környékén keresek partnert
Sziasztok! Ismerkednék, vékony, sportos, magas, fiatalabb sráccal. max 38 éves korig. Aranyos, rendszeresen sportoló lány vagyok, aki szeretetre vágyik
Írj nyugodtan!

Ma délutánra keresek aktí pasit, vagy pasikat, hellyel. Szopatható, dugható passziv vagyok.
Nagymamát meglocsolnék jövő héten.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Esti programot keresek. Kecskemét
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Pár esetleg békés megyében? Senki?
Vasárnap estére keresek programot

Sziasztok!
Szombat estére kalandot keresek!
Priviket várok!
Szombat estére kalandot keresek!
Priviket várok!
Sziasztok ma vagy a húsvéti hosszú hétvégèn esetleg unatkozó hölgy van e szegeden aki csatlakozna pároshoz kellemes időtöltèsre ?
priviben irj.

Ismerkednék, leginkább Szegeden.
Párral is..
Párral is..
Kecskemét? Szopnèk, diszkréten
Ma valaki Gyomaendrőd?
Nagyméretű bisex uni vagy aktív pasit keresünk a hétvégére..
Helló Gyomaendrőd!!?? Írj!
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (tegnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)