Sziasztok Kecskeméten valaki?
Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 35 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek
Korunkbeli párral ismerkednénk akik nem riadnak vissza ha videóhívásban is szeretnénk velük beszélni.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Masszázs, egyéb játékok?
Kecskeméten estefelé glory hole-t van kedve valakinek kipróbálni?
Mikulás utáni napokat (8-9-10) gyulai Corvinban töltjük, szívesen vennénk hozzánk hasonló nyitott pár közeledését! Mi huncutok vagyunk, jelezni fogjuk (pl nyitva hagyott szobaajtóval) befogadókészségünket!
Jó volna egy párcserével színesíteni a kirándulásunkat, rajtunk nem múlik.
Jó volna egy párcserével színesíteni a kirándulásunkat, rajtunk nem múlik.
Sziasztok,
Gyulán keresünk szombat-vasárnap este hozzánk hasonló párt.
Esetleg van aki ráér és van kedve ismerkedni?
Gyulán keresünk szombat-vasárnap este hozzánk hasonló párt.
Esetleg van aki ráér és van kedve ismerkedni?
Békés megyében ismiznénk! Privi!
Hotel Forrás(Hunguest Szeged) szilveszter valaki?dec 29 - jan 2 között??
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok ! Békésben párhoz csatlakoznék!
Hello
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Írj
Sziasztok! Képzett svéd és yóni masszőr vagyok ! Utazok is nem gond...keressetek bátran!
Sziasztok,formás hölggyel ismerkednék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Ez lassan meleg társkereső...
Sziasztok.
Sok pasis felállásra keresünk pasikat szombat estère Bonyhádon.
Sok pasis felállásra keresünk pasikat szombat estère Bonyhádon.
Olajos farok masszázsra keresek holnap reggelre egy kemény és formás farkat, amit spriccelésig masszíroznék, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem, és biztosan nagyot fogsz élvezni.
Térdepelve csinálom, és a végén akár rám is élvezhetsz.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Térdepelve csinálom, és a végén akár rám is élvezhetsz.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban