Szeged környékén valaki ?
Aug. 8-ÁN Baján tartózkodunk az esti órákba! Hölgyet keresünk a pár hölgy tagját kényeztetni!
Holnap Békéscsaba Kecskemét vonalon leszek akad esetleg hölgy aki kalandozna egyet egy kedves 40-es pasival?
Sziasztok!
Kiskunfélegyházán keresünk 30-40 év közötti kezdő párt közös időtöltésre. Részleteket privátban megbeszéljük!
Kiskunfélegyházán keresünk 30-40 év közötti kezdő párt közös időtöltésre. Részleteket privátban megbeszéljük!
Sziasztok.
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Sziasztok hölgy vagy párhoz csatlakoznák akinek van kedve hozzám írjon kecskemét környéke
Sziasztok
Ma idösebb hölgyet kényrztetnék ma bácskiskunban, 22 éves vagyok, ha valakit érdekel irjon. Minden vágyát valora váltanám
Ma idösebb hölgyet kényrztetnék ma bácskiskunban, 22 éves vagyok, ha valakit érdekel irjon. Minden vágyát valora váltanám
Üdv. Ma du van valakinek kedve összefutunk egy ápolt 40es pasival?
Sziasztok!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Kecskemét és környékén van esetleg olyan pár akinél a hölgy nyitott lenne olyanra hogy ketten lennénk egyszerre a puncijában vagy esetleg punciban és popsiban?
Utazni tudok ha kell, fogadás is megbeszélhető!
Szép napot.
Intelligens, kulturált, igényes férfi csatlakozna hasonló értékekkel bíró párhoz.
Részletek az adatlapomon. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban folytathatjuk.
Intelligens, kulturált, igényes férfi csatlakozna hasonló értékekkel bíró párhoz.
Részletek az adatlapomon. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban folytathatjuk.
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van.
Kedden napközbe találkoznék egy szimpatikus partnerrel Kecskemét kk. Hely szükséges utazni tudok.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Sziasztok kéz csók a hölgyeknek
Kamu ez az egész, itt még sosem írt nekem egy nő sem, hiába írok bármit!
sziasztok volna-e itt olyan pasi akit izgatná miközben dugja a feleseget aközben én nyalnek akár bele élvezes utan is?
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék kedden napközbe
Napközbem ki érne rá találkozni?
Köszönöm a tippet
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 01. hétfő 07:05
Nem Algyőre, hanem Mindszentre az Ányási kanyarba kell menni......
Nem Algyőre, hanem Mindszentre az Ányási kanyarba kell menni......
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4668660)
2022. 07. 31. vasárnap 23:05
Mi voltunk kinn pènteken,Algyőn,igaz direkt kèsőn mentünk,mert mèg nem voltunk ott,ès nem tudtuk merre is van pontosan..vègül megtaláltuk..nem nagy az a partszakasz,valahogy nem hiszem, hogy ott valami èlet szokott lenni.Vagy van más tapsztalat?