Csütörtökön Szegeden masztiznék, természet lágy ölén... Hölgy vagy pár aki nézné??
Kecskeméten valaki?
Párokat keresünk 4esre és párcserere, helyünk van fogadni tudunk esteink ejszakaink szabadok ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Sziasztok,
A holnapi nap délelőttre keresek diszkrét szexpartnert.
Üdv: Tamás
A holnapi nap délelőttre keresek diszkrét szexpartnert.
Üdv: Tamás
Gyulai érzéki hölgy sexpartnere lennék! Keress meg bátran!
Hello
Sziasztok! Párként (ffi-ffi) keresünk szombatra (okt. 5.) tőlünk idősebb, 43-55 év közötti jóképű, igényes, határozott, jó mérettel rendelkező uni/aktív pasit egy kellemes este eltöltésére Szegeden. Helyünk van. Mi 28 és 39 éves, kicsit macis, de sármosnak mondott pár vagyunk. Sok mindenre nyitottak, de azért nem mindenre. Részletek privátban.
Jöhet nekem is videó.Szívesen fogadnám!
hagy lássuk ugy ám jöhet nekem is
Jöhet
25-40 közötti Párral ismerkednénk, szóló pasit nem keresünk!
Orosházán ès környèkèn Swinger buliba csatlakoznèk lehetősèg szerint
Sziasztok! Még ma békéscsabán vagyok. Párhoz csatlakoznék. Akár csak nézőként , ha azt szeretnétek.
Sziasztok tartos szexet keresek érdekel valakit?
Ma este valaki?
(Ez egy válasz csabaisrác üzenetére (2024. 09. 27. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 10:11
Sziasztok! Békéscsabán vagyok október 1.-ig. Szivesen ismerkednék nővel ,párokkal.
Egy jó dugás ma délután?????Senki????
Sziasztok! Békéscsabai érett (+50) hölggyel szeretnék ismerkedni, előny ha egyedülálló, de nem feltétel.
Nem kezdek bele nagy monológba, privát üzenetben örömmel válaszolok a felmerülő kérdésekre.
Nem kezdek bele nagy monológba, privát üzenetben örömmel válaszolok a felmerülő kérdésekre.
Sziasztok! Békéscsabán keresem pár,hölgy társaságát...negyvenes pasi.
Békés,Csongrád,Bács, ma délután pár..esetleg vagy valaki?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!