Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Kecskeméti, home office-ban unatkozó hölgyet keresnék...
Szimpi PÁROKKAL ismerkednénk négyes szex reményében.
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Privát üzit írjatok ha vagytok......
Szegeden és környékén keresek hokipartnert, egymásnak kiverni, lehetőleg úgy hogy legyen helyünk. Max lightosabb dolgok.
Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről
Békéscsabán most valaki? Közös hoki oral? 47 vagyok
Sziasztok cuckold szexre? Bács kiskun megyéből valaki?
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok! Kecskeméti hellyel rendelkező házaspár vagyunk. Keresünk 3.-nak kultúrált,higiénikus férfit harmadiknak a hölgy kényeztetésére. 40 év feletti férfit keresünk,fiatalabb ne is jelentkezzen. A tartalmas eggyüttlétet preferáljuk,a hölgy kényeztetése a fő szempont,nem a durr bele a cél. Szabadidőnk változó,nem feltétlen a hétvége a jó. Ha csak fél órára tudsz otthonról lelépni akkor nem téged keresünk. Először telefonos beszélgetés,utána személyes tali,beszélgetés. Ha ott megvan a 3 igen akkor tovább lépünk. Képet nem küldünk,ne is kérj,a társkeresőn ott a fotó. Üzenetben cserélünk tel számot. Tali csak nálunk,nem utazunk sehova.
Ma 18-19 óra közt. Kecskemét környékén. Valaki a számba verné a farkát?
Sziasztok! Találkozni merő hölgyet párt keresek Szegeden hosszabb távra Diszkréció adott elvárt.
Hölgypartnert keresek Csongrádon hely megoldot masszásos kényeztetés
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...

Most valaki Békéscsabán? 47 vagyok
Sziasztok! Igényes biszex férfi partnerem keresem, akit viszonzatlanul kielégíthetnék. Ha vágysz rá, várom a leveled.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Szombaton délután szabadtéri mókázáshoz csatlakozni vágyókat keresünk Kecskemét környékén.
Kecskeméten délelőtt csajt vagy párost keresek estleg bi is belefér,én aktívként.