Sziasztok!
Szeged környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Szeged környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Lajosmizse Albertirsa Cegléd vonalon mobil is vagyok. Nyitott vagyok minden jóra! SOS holnap délutántól késő estig szabad vagyok! 36 éves és sportosan telt alkatú. Borotvált intimmel! Irjatok üzenetet! De csak olyan irjon aki találkozni is mer! És van helye. Köszönöm.
Békésmegyei bi vagy aktív partnert keresek. Kedvedre tennék. Tudok utazni.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Szegedi meleg pár ismerkedne pasikkal - párokkal közös kalandok reményében, elsősorban a környékről. (Néma kapcsolat jelölés helyett inkább dobj egy üzenetet
)

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Szombaton délután, estefelé egy kis kaland? Izgalmas párral szívesen találkoznék, akár autós kaland is megoldható, de minden más izgi dologban is benne vagyok. Csak valós, találkára vágyó párok írjanak!
Ma este kalandba benne van valaki? Kecskeméten?
Sziasztok! Találkozni merő hölgyet keresek Aki szereti a kényeztetést, Szegeden hosszabb távra Diszkréció adott elvárt.
Holnap irány Gyula!
Békésmegyei bi vagy aktív partnert keresek. Kedvedre tennék. Tudok utazni.
Sziasztok!
Mobilis, intelligens, vidám pasiként csinos lányt, hölgyet keresek izgalmas tavaszi programokhoz, élményekhez. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot küld, ha van kedved ismerkedni. Köszönöm!
Mobilis, intelligens, vidám pasiként csinos lányt, hölgyet keresek izgalmas tavaszi programokhoz, élményekhez. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot küld, ha van kedved ismerkedni. Köszönöm!
Korrekt, meleg / biszex aktív férfit keresek, aki lehetőleg hosszútávú szexkapcsolatban gondolkodik. Kezdő, kíváncsi hetero férfi is nyugodtan írhat, de fontos, hogy merj is találkozni. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén.
Sziasztok! Sportos, többesben tapasztalt fèrfiként szombat estére keresek egy csini párt,akikkel még ünnepelhetjük a Nőnapot!

Baja-Szexár-Kalocsa. Kezdő , bi társat keresek , helyem van , írj..
Kezdők36 a sok a kamut arra írtam hogy itt sok a kamu nem azt hogy Ti azok vagytok! Ha emiatt tiltottál kérlek olld fel!
Kezdők36 sajnálom hogy letiltottatok! :(
Szombat napközben ráérő passzívat keresek. Hely megoldott. Tiszakécske.