Sziasztok gázkészülék karban tartást vagy javítást ajánlanék hölgyeknek egy kis kedvességért cserében. Hajdú és Szabolcs megyében!
Sziasztok! Debrecen vagy Hajdúnánás vonzás körzetében valaki? 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Írj privatban!
Sziasztok! Ma este/éjjel keresek Debrecenben vagy környékéről kocsival rendelkező pasit vagy akár több pasit is . Én Debrecentől 15km re vagyok Mikepércsen és viszonzás nélkül szopnék bárkit vagy egyszerre többet is! Gyertek szoptassatok minél többen!!
Sziasztok! Kérdezném hogy ki szokott a TEVA erdőbe járni hétköznap Délelőtt? Az üzenetet privátba kérném. Elsősorban hölgyek v párokkal, de más is lehet.
J-N-SZ.- megye és környezetéből keresek !
Macis alkat vagyok, vastag, nem nagy farokkal. Fazonra borotvált, de mindig teli.
Diszkréció adott és elvárt, Autóban is akár szopatnám barátnődet, feleséged. Vagy közösen kefélnénk.Priviben írjatok
Macis alkat vagyok, vastag, nem nagy farokkal. Fazonra borotvált, de mindig teli.
Diszkréció adott és elvárt, Autóban is akár szopatnám barátnődet, feleséged. Vagy közösen kefélnénk.Priviben írjatok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! 25 éves, egyedülálló férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve nem független nőkhöz. Testrol van kint kep az oldalon, arcrol privatba kuldok. Debrecen és környéke.
Mátészalkai csaj van?
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok
Lányokat párokat keresek keresünk
Lányokat párokat keresek keresünk
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Ma napkozben valaki egy kis kaland?
Ebből a három megyéből keresek hölgyet találkozásra!
Sziasztok! Kérdezném hogy ki szokott a TEVA erdőbe járni hétköznap Délelőtt? Az üzenetet privátba kérném. Elsősorban hölgyek v párokkal, de más is lehet.
Üdv mindenkinek! Kedd délelőttre keresünk PÁRT akik fogadni tudnak Szabolcs megyében üzeneteket privátban várjuk
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé
!
Sziasztok,ma estére keresek alkalmi partneremmel egy párt aki csatlakozna Nyíregyházán hozzánk. Hely van.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok, ma estére,keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !