Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok..ma Nyíregyházán jó adottságú aktív volna?
Sziasztok. Pasi, vagy pár ma este ha ráér szívesen ismizünk. Valószínűleg thermálba is megyünk. Debrecenben.
Sziasztok ma nappal szivesen ki próbálnék egy két dolgot Debrecenben helyem van ha van kedved írj bátran ápolt kicsit macis alkatú bi srác vagyok !
A mai nap hellyel rendelkezö pasi,pasikat kényeztetnék nöi ruciba.
Sziasztok, szombat estére keresünk, párt vagy pasit a női tagunknak, aki mer találkozni csak az írjon. Viber vagy valamilyen elérhetőség legyen.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna a ket farok egy punciban dolog s a felesege is benne lenne?
Sziasztok holnap nappal szivesen ki próbálnék egy két dolgot Debrecenben helyem van ha van kedved írj bátran ápolt kicsit macis alkatú bi srác vagyok !
Sziasztok! Enyhe bi dolgok érdekelnek! Szopjuk együtt a pasidat! Vagy kinyalnám a teleélvezett puncid, vagy akár dugás közben is!
Sziasztok! Találtam egy nagyon szexi BI masszőr csajt ma. Úristen annyira jó. Elég sokat beszélgettünk, bi csajt, bi párt keresnék hozzá. Csak hétköznap, nap közben. 170cm magas és nagyon tüzes. Segítsetek!
Sziasztok!Kedves közvetlen társaságot keresek!
Ma valaki megszopatna Szolnokon tövig mélytorkosan?
Ma este lenne kanos nyíregyházi aktív pasi?
Sziasztok!
Fiatal (24/27) pár bi férfitaggal keres szinten fiatal (max 30 éves korig) biszex férfit mindkettőnk, de foleg a ferfi örömére Debrecenben vagy Nyiregyhazan. Amennyiben érdekelne, kerlek irj a titkoskert3@gmail.com emailcimre. Rovid uzenetvaltas utan kuldunk kepet
Fiatal (24/27) pár bi férfitaggal keres szinten fiatal (max 30 éves korig) biszex férfit mindkettőnk, de foleg a ferfi örömére Debrecenben vagy Nyiregyhazan. Amennyiben érdekelne, kerlek irj a titkoskert3@gmail.com emailcimre. Rovid uzenetvaltas utan kuldunk kepet
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Nekifutunk mègegyszer: csinos 22 éves 150cm 50kg TERHES 7.hónapban lévő barátnőmnek keresünk. Igènyes nagyméretű sportos
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék Hajdu Bihar illetve Szabolcsban
Lányt vagy párt keresnék Hajdu Bihar illetve Szabolcsban
Igényes megbízható ffit keresunk csinos feleseg számára!30-35!esetleg hparokat vagy parokat!olyan ffi írjon aki el is tud jönni a -találkozóra!szabolcs megye elony
Sziasztok . Fiatal sportos szűz srác keres nőt, párt Debrecen környékén, hétköznap.
Hétköznap, Kismacs, Nagymacs, Balmazújváros vonalon mozgok, Reggel 7 óra előtt, délután fél négy után. Hetero,illetve biszex kaland érdekel.