ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-ALFÖLD Régió

Megyék: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nagyobb városok: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14046   ma 14:45
baszos19 baszos19
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy aki locsolásért cserébe ki festené a tojásaim?
Szabolcsból valaki ismerkedni?
Kellemes Húsvétot!
#14045   ma 14:36
Tuzeske Tuzeske
Sziasztok.
Ma estére,éjszakára keresünk egy szimpi párt vagy értelmes, jóképű pasit,helyünk van wave
#14044   ma 14:02
Kelenfoldisrac Kelenfoldisrac
Kapható Ma hölgy vagy pár egy autóskalandra Berettyóújfalu csonka toronynál?
#14043   ma 13:32
edvinmccain edvinmccain
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
#14042   ma 13:01
szomoru szamuraj szomoru szamuraj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
#14041   ma 12:56
Kovácsovics89 Kovácsovics89
Sziasztok!
Az Ünnepek alatt valaki Debrecenben?
35 éves,helyes debreceni srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
#14040   ma 11:25
bbbaaa1987 bbbaaa1987
Sziasztok.. Nyiregyi pár akik találkoznának ma? Helyem van.. 37 éves srác vagyok..
#14039   ma 09:29
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
#14038   ma 09:16
nemmindegy10 nemmindegy10
Nyíregyháza?????
#14037   ma 08:15
Mellény Mellény
Szia!
Hölgyet keresek találkozásra sexre!
#14036   ma 08:05
bi pasi párt bi pasi párt
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
#14035   ma 07:27
fiatalsracpart fiatalsracpart
Sziasztok , téves vásárlás miatt vettem egy elég nagyobb smile vibrátor minden irányba mozog forog.. tavirányítós .. , valakinek nincs szüksége rá ? smile
#14034   ma 07:04
t-boy30 t-boy30
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
#14033   tegnap 20:42
zsozsabozsa zsozsabozsa
Párhoz csatlakoznék ma hely ok de utazok is
#14032   tegnap 17:32
Szextazis1 Szextazis1
Sziasztok!Salgótarjánba szopatna dugna valaki?Helyem van lehetsz átutazóban is
#14031   tegnap 16:50
Bine Bine
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalkai. Környéki hölgy van itt?
Ha igen irj privit
#14030   tegnap 16:14
petrocseli petrocseli
Sziasztok!
Párt vendégül látnék, de utazok ma is ok este peti
#14029   tegnap 14:03
bbbaaa1987 bbbaaa1987
Sziasztok.. Nyiregyi vagy környéki pár akik találkoznának ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem is van
#14028   tegnap 13:05
csajtkeresek csajtkeresek
Sziasztok

Olyan párt keresek akiknek lenne kedve hajóban sexelni.
Akit esetleg érdekel írjon privát üzenetet és hátha összejön wink
#14027   tegnap 13:05
masszőrpasi86 masszőrpasi86
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 14046db
Utolsó üzenet: ma 14:45

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!