ki keres pasit? bekes megyeben van helyem de utazom is
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek utazas nem gond, diszkret, sportos pasi vagyok.
Bi part keresek, akik aktiv vagy uni pasit keresnek utazas nem gond, diszkret, sportos pasi vagyok.
Sziasztok. Jövő héten egész héten Nyíregyházán vagyok. Ez idő alatt szívesen ismerkednék találkoznék párral akik pasit keresnek. Én egy ápolt, igényes, kultúrált pasi vagyok. Várom megkereséseteket, érezzük jól magunkat
Hello. Szabolcsi hölgy ma egy laza szexre???
Ha igen irj privit.
Ha igen irj privit.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Sziasztok! Szerda délelőtt hölgy vagy pár játszótársa lennék Nyíregyházán.
Sziasztok!
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunkatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter
Esetleg egy hölgy,vagy pár Debrecenben,Hajdúszboszlón,akik egy intelligensnek tartott,sportos,kommunkatív sráccal szívesen találkoznának hetero alapon? Akár csak cuckold is,illetve szívesen ajánlok fel egy masszázst a hölgy részére,képzett masszőrként.
Kérlek hogy privátban írjatok.
Szép napot Mindenkinek
Péter
Ma ( hétfőn ) Szolnokon, bekaphatná valaki a szőrös teli farkam. Priviben írj.
Sziasztok pár napig szolnokon vagyunk.mi egy 40 es bi pár vagyunk.és olyan több lövetű aktiv bi fiut keresünk nagy szerzámmal akit leszophatok a nejem előtt.hogy miért légy több lövetű?mert uttánna a nejemet is megdughatod.esetleg strap-ont szerető bi pár is szóba jöhet.privátban üzenetet írj.
ma délelőtt valaki aki fogadna massziroznék is akár?
Engem érdekel!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:03
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként ismerkednénk párokkal, lányokkal, férfiakkal.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként ismerkednénk párokkal, lányokkal, férfiakkal.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!
Sziasztok! Biztos hogy itt vagy ha egy olyan telt Nyiregy környéki hölgy vagy aki tartós szeretöt keres Irj rám ne várj!!
Sziasztok! Ma délelőtt Debrecenbe taliznék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra. 9 óra után bent leszek! Privátba kérném a leveleket.
Mai találkozásra hölgy van?
Sziasztok! Holnap napközben Nyíregyházán szopatnék!