Hello. Nyiregyháza,Mátészalka,Fehérgyarmat. Környéki magányos hölgy nincs itt most???
Párt keresek Szabolcs megyében
Sziasztok ma valaki ismerkedni békés megyében
Sziasztok! Ma este örömmel csatlakoznék hölgyhöz, vagy párhoz. Z

J'N'Sz .- megyéből egy kedves pár házibarátja lennék! Autóban vagy szabadban szívesen kefélném szopatnám a feleséged vagy barátnőd teljes diszkréció mellett ! Írj priviben és megbeszéljük .
Szabolcsi pasik??? Helyem lenne
Sziasztok, fiatal biszex ff tagu part keresek 3as oromokre
utazni tudok

Délelőtt Szolnok szopatok
Sziasztok! Nyíregyházán a lakásomban fogadnék egy szimpatikus nőt kellemes együttlétre, természetesen utazni is tudok. Higiéniai adott és elvárt. Minden jóban benne vagyok, persze normális keretek között. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj és hozzunk össze egy kellemes estét

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Hölgy vagy Pár ma este Debrecenbe? 29 éves magára igényes többes terén még szűz Pasi vagyok
Sziasztok,nyíregyháza környékék párhoz csatlakoznék.
Holnap 8-tól bi vagy meleg ffi-t várok kölcsönös orálra. Helyem van 8-tól Debrecentől 20 km-re.
Nyíregyházán lenne idősebb nagyobb méretű???
.
Sziasztok!Ma napközben hölgy esetleg pár Nyíregyháza és környékén?
Így igaz, ahogy írod.
Nem ártana, ha egy adminisztrátor tesztelné privátban! (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 11. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 13:49
Nem ártana, ha egy adminisztrátor tesztelné privátban! (Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 11. 22. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt is írd ki hogy ,,profi” hirdető vagy (ami itt elvileg tiltott) és pénzt kérsz az ajánlott dolgokért cserébe
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.