Debrecenben, vékony, fiatal srácot cumiztatnék akár rendszeresen is. Nem baj ha kezdő vagy!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok Debrecen és környékén pártokkal szeretnénk ismerkedni.
Hajdúszoboszlón hölgyek, párok, urak???
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Végleg bezárták, valamilyen gyerekbarát részt építenek a helyén.
(Ez egy válasz debrecenbull üzenetére (2024. 08. 09. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 13:59
Hajduszoboszloi nudista reszleg mukodik meg? Tapasztalatokat elfogadok, megeri-e elnezni hetvegen
Csak az miatt ne menj le van zárva!
(Ez egy válasz debrecenbull üzenetére (2024. 08. 09. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 13:59
Hajduszoboszloi nudista reszleg mukodik meg? Tapasztalatokat elfogadok, megeri-e elnezni hetvegen
Idősebb bi férfiként állandó partnert keresek, de szívesen csatlakoznék férfi/férfi bi párhoz harmadiknak
Sziasztok! Hölgyet keresek, vagy párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében. Ideális lenne ma, vagy holnap délután/este megbeszélés szerint, ha van olyan, aki komolyan partner ebben.
Hello
Ma este (aug.9.) abádszalókról pestre utazom egyedül.
Fiatal lányt/hölgyet, szalókról vagy vonzáskörzetből szívesen fuvaroznék, természetbeli juttatásokért cserébe.
Ha érdekel írj privátban!
CSAK LÁNYOK!
Ma este (aug.9.) abádszalókról pestre utazom egyedül.
Fiatal lányt/hölgyet, szalókról vagy vonzáskörzetből szívesen fuvaroznék, természetbeli juttatásokért cserébe.
Ha érdekel írj privátban!
CSAK LÁNYOK!
Sziasztok!
Peti vagyok pár házaspár ki ma ráér? privre
Peti vagyok pár házaspár ki ma ráér? privre
Szolnok...Mezőtúr....Jászberény környékén...tali..csajok...valaki...hetero alapon ...diszkréten? Írj privit...
Hajduszoboszlon taliznék, hölgyekkel, urakkal. Hely van
Ma délután Debrecenben az egyik nyugis strandon leszek. Ha esetleg olvasod és benne lennél egy kis bi mókában, gyere. Este 7-ig megtalálható vagyok a meleg gyógyvízben. Beszélgessünk, aztán majd látjuk mi alakul.
Találkozni merő párt keresek.
Sziasztok! Szombat délutánra keresnénk Nyíregyházán hölgyet hármashoz mindkét fél örömére! Hely és diszkréció adott!
Sziasztok
Szeptember kozepen Debrecentol nem messze leszunk egy hotelben 50es no 30as ferfi
Elso sorban bisex holgyet keresnenk kellemes idotolteshez. Varjuk az uzeneteket
Szeptember kozepen Debrecentol nem messze leszunk egy hotelben 50es no 30as ferfi
Elso sorban bisex holgyet keresnenk kellemes idotolteshez. Varjuk az uzeneteket
Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket várunk!
44-48 házaspár vagyunk,
egy szimpi párt keresünk hétvégére,vagy egy jóképű érett értelmes pasit a a korosztályúnkból,helyünk van ,hosszútávban gondolkodunk .
Privát üzeneteket várunk!
Írtam privátba!
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 08. 08. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 08. csütörtök 12:47
Sziasztok.
44-48 házaspár vagyunk,
Privát üzeneteket vaárunk
44-48 házaspár vagyunk,
Privát üzeneteket vaárunk