Írtam privátba!
(Ez egy válasz 4SSSS üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 19. csütörtök 20:03
Sziasztok.
Szombati kora délutáni talira keresünk pasit.
Miskolc, de ha tudsz utazni nekünk az is jó.
Csak olyan írjon privibe aki el is jön a talira.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Sziasztok.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Ma este fiatal nagyfarkú, utazni tudó pasi van itt?
Szolnokon keresek lányt / párt közös örömhöz
Kisvárda-Vásárosnamény környékéről szívesen fogadok párt.. vagy hölgyet.
Kitartó potens 30as ápolt pasi vagyok vastag intimmel.
Kitartó potens 30as ápolt pasi vagyok vastag intimmel.
Sziasztok.
Elhanyagolt hölgyet keresek Jászberény környékén.
Ha már otthon unalmas a szex,vagy egyáltalán nincs,töltsünk együtt egy kellemes estét.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Minden jóban benne vagyok,tabuktól mentesen.
Elhanyagolt hölgyet keresek Jászberény környékén.
Ha már otthon unalmas a szex,vagy egyáltalán nincs,töltsünk együtt egy kellemes estét.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Minden jóban benne vagyok,tabuktól mentesen.
Most szombati napra (11-13 között érünk csak rá) pasit vagy összeszokott baráti párost keresünk a hölgytagunk részére.
Megkérnénk mindenkit, hogy csak akkor írjon amennyiben mer is találkozni és ez az időpont megfelel!
Helyszín Miskolc.
Megkereséseket kizárólag privát üzenetben várunk és csak ott válaszolunk!!!
Megkérnénk mindenkit, hogy csak akkor írjon amennyiben mer is találkozni és ez az időpont megfelel!
Helyszín Miskolc.
Megkereséseket kizárólag privát üzenetben várunk és csak ott válaszolunk!!!
Én most néztem meg a helyszínt,az orosi tóval szemben lehet behajtani, néhány méteren keresztül aszfaltozott majd föld út lesz. Egészen jól járható, nincsenek nagy kátyúk de néhány bokor belóg. Leglább 4 hely van ahová be lehet fordulni, tökéletesen alkalmas egy gyors légyottra, doggingra. Sajnos most nem volt senki pedig szívesen megnéztem volna
(Ez egy válasz SugarRay üzenetére (2024. 09. 17. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 14:59
Igen ,ott van ha jól emlékszem talán két autóbeálló féle van csak majd és egy igen keskeny földes út karrosszéria gyilkos akácfasorral. . Sokmindenre neszámítsatok csak maximum ha előre megbeszélten lesz ott valaki .Ha szerencsétek van akkor egy gyors numerára megállt autó ..
Sziasztok
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!).
BI Párral ismerkednénk a hétvégén
(NEM SZÓLÓ FÉRFIVEL!!!!!!).
Szolnok környéki aktív pasi?
Sziasztok!
Nyíregyhàzàn hölggyel,párral ismerkednèk!
Nyíregyhàzàn hölggyel,párral ismerkednèk!
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek kanos pasikat minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok,mai napon hölgy vagy pár spontán tali ? Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intemmel. Helyem Nyíregyházán van,de utazni is tudok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Debreceni Aquaticum szauna részen, ismerkednék szombaton délután.
Úgy tervezzük, hogy igen
Már jelentkeztünk a weboldalukon keresztül. (Ez egy válasz Capitany21 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Már jelentkeztünk a weboldalukon keresztül. (Ez egy válasz Capitany21 üzenetére (2024. 09. 18. szerda 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti ott lesztek?
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 09. 18. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 07:58
Szeptember 28-án a debreceni Aquaticumban 17:00-0:00-ig "Termál és sör " fantázia névvel éjszakai szaunázás, termálozás lesz. Élő gitár zene, csapolt sör, grill kolbász, friss kenyér és különleges szauna szeánszok. Ha valakit érdekel....
Független vékony hölgyet keresek!!
Szeptember 28-án a debreceni Aquaticumban 17:00-0:00-ig "Termál és sör " fantázia névvel éjszakai szaunázás, termálozás lesz. Élő gitár zene, csapolt sör, grill kolbász, friss kenyér és különleges szauna szeánszok. Ha valakit érdekel....