Nyiregyhazan szopnek vagy ha jóméretű vagy szivesen beleülök,”. Autodban…
Sziasztok! 40 éves férfi vagyok! 40 - 60 év közötti nővel ismerkednék ha husisabb vagy az még jobb ! Írj
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban..
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanebből a korosztályból érdekel biszex férfitagú házaspár, vagy páros is, de minden egyeztetés tárgya. Kizárom viszont a swingerező, partnereiket gyakran váltogató párokat, legjobb az egymást szerető házaspár lenne, akik talán még soha, vagy csak régen próbálták a hármas szexet. (én magam is alig voltam még)
Fontos még, hogy senkinek sem adom a farkamat 1-2 nap után, a találkozáshoz egymás alapos megismerése szükséges, ami levélváltásokon alapul.Intelligens, intellektuális, helyesen írni, fogalmazni, magát megértetni és engem megérteni képes partnereket szeretnék.
Az egészség határain belül perverzebb dolgokról is beszélhetünk, ha a partner olyan...
Megbízható vagyok és diszkrét, annál is inkább, hogy kapcsolatban élek, amit sosem rúgnék fel. Diszkréciót és megbízhatóságot várok el viszont is.
Helyem nincs sajnos.
Többit a levelekben, fotókkal
Nyíregyházán cumiznék idősebb faszt. Dughatsz is.
Ha ingyen lehet, benne vagyok
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2025. 01. 02. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 02. csütörtök 20:11
Pasit keresünk aki kiveri a farkát velem együtt mikozbe a parom masztizik nekünk. A testére lehet verni a spermat. Ingyen van egy dolog amit vallalnia kell a resztvevonek h videozunk es netre toltjuk. Nyírbátor környékéről várunk jelentkezőt. Ha tobben vagytok 2-3 foig lehet jelentkezni.
Pasit keresünk aki kiveri a farkát velem együtt mikozbe a parom masztizik nekünk. A testére lehet verni a spermat. Ingyen van egy dolog amit vallalnia kell a resztvevonek h videozunk es netre toltjuk. Nyírbátor környékéről várunk jelentkezőt. Ha tobben vagytok 2-3 foig lehet jelentkezni.
Sziasztok. Ma estére keressünk bi hölgy tagu párt.
52éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Sziasztok, holnapi napra keresek valakit akit szophatok helyileg szoboszlón napközben 40++előny várom üzenetben!!
Sziasztok! Megpróbálom a lehetetlent, értelmes hetero pasit keresek párosunk hölgy tagjának mára. Mivel ez egy meglepetés lesz Neki, így a szűrő a férfi tagunk lesz, így a nemiszerv fotókat, és a megb...nálak üzenetet nem kérném érthető okokból. Nem mindenáron keresünk, így lehet nem lesz belőle semmi, de hátha ma találunk ilyet. Kizáró ok a dohányzás, előny (de nem kizárólagosan így keresünk) a búvóhely megléte.
Teljesen igazad van. És nem értem az adminikat miért engedik őket itt írkálni. Miért nem csak a nekik szóló régióban.
(Ez egy válasz adat_99 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 23:05
Tele van a párkereső szájbak.rt buzikkal... nehéz így de új év új élet...
FULLFULL PÁRKÉNT keresünk párokat, lányokat, igényes pasikat...
KEZDEM UNNI, lehet letörlöm a picsába ezt a szart, a sok gyárimunkás román cigánynak meg a nőirucis szőrössegű buziknak meghagyom a lehetőséget...
KEZDEM UNNI, lehet letörlöm a picsába ezt a szart, a sok gyárimunkás román cigánynak meg a nőirucis szőrössegű buziknak meghagyom a lehetőséget...
Tele van a párkereső szájbak.rt buzikkal... nehéz így de új év új élet...
Szabolcsi lány sexre van?
Szia, na most megmondtad
(Ez egy válasz Dee_Jay üzenetére (2025. 01. 01. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Elírtad, nem hetero vagy, hanem egy KÖCSÖG
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4759849)
2024. 12. 30. hétfő 17:02
Kiváncsi heteró sub pasi , aktiv bikát keres ….
Nyiregyhàza
Nyiregyhàza
Sziasztok! Nyíregyházán keresek Transzit,női rucist vagy lányos fiút aki szeret cumizni!
Holnap dèlelőtt Nyíregyháza és környéke? Egyedülálló hölgyet keresek
Boldog Új Évet !