Sziasztok én is ugyanazt keresem mint ti. Szívesen ismerkednék
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 03. 18. kedd 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 07:43

Hosszú távra keresünk partnereket párok, lányok és férfiak személyében.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
40 feletti hölgy partneremet keresem, akivel barátságon alapuló szexkapcsolatot szeretnék kialakítani. Első az ismerkedés.
Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.

Én 37 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ez egy nagyon korrekt hirdetés.
(Ez egy válasz ormanyos69 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 17:27

Péntek éjszakára(03.21.)hármasra keresünk elsődlegesen biszex beállítottságú (férfi) partnert az adatlapunk alapján jászberényi találkozóra.Miután párosunk férfi tagja átolvasta az érdeklődő kitöltött adatlapját és a nő megnézte a fotókat is néhány üzenetváltás után telefonbeszélgetés következik.Ha bárhol elakad a jelentkező részéről a folyamat azonnal megszakítjuk a kapcsolatot és tiltás!Ennek tudatában jelentkezz!A hely bérlése közös költség,ebben látjuk a biztosítékot a szavahihetőségre.Nem először csináljuk és csak az lázad ez ellen aki csak a farkát akarja a "közösbe betenni" vagy csak írogatni akar.Egyikre sincs szükség.Komoly dolgokat csak komolyan vehető emberekkel lehet csinálni.Nem kezdők vagyunk tehát e módon állunk hozzá.
Köszönjük ennek megértését és elfogadását.

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Péntek éjszakára(03.21.)hármasra keresünk elsődlegesen biszex beállítottságú (férfi) partnert az adatlapunk alapján jászberényi találkozóra.Miután párosunk férfi tagja átolvasta az érdeklődő kitöltött adatlapját és a nő megnézte a fotókat is néhány üzenetváltás után telefonbeszélgetés következik.Ha bárhol elakad a jelentkező részéről a folyamat azonnal megszakítjuk a kapcsolatot és tiltás!Ennek tudatában jelentkezz!A hely bérlése közös költség,ebben látjuk a biztosítékot a szavahihetőségre.Nem először csináljuk és csak az lázad ez ellen aki csak a farkát akarja a "közösbe betenni" vagy csak írogatni akar.Egyikre sincs szükség.Komoly dolgokat csak komolyan vehető emberekkel lehet csinálni.Nem kezdők vagyunk tehát e módon állunk hozzá.

Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Ismerkednénk Nyíregyházi vagy Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy pasikkal, páral. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Nyíregyházán holnap délelőtt egy közös hoky?
Egymás melletti szex (szimpátia alapján pár csere)
Külön külön is megyünk
Külön külön is megyünk
Sziasztok! Ma késő esti órára(23 óra körül) utazni tudó potens pasit vagy párt keresünk csak a hölgy örömére " érezzük jól magunkat.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hosszú távra keresünk partnereket párok, lányok és férfiak személyében.
Sziasztok.
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit
Bi pasitagu part keresunk, esetleg fiatal bi pasit

Hello. Fehérgyarmat. Mátészalka. Környéki hölgy laza kapcsolatra???
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Debrecenben találkozásra alkalmas helyet keresek, akár valamelyik kertségben is. Alkalmanként 1-2 óra, semmi extra igény. A részletekben biztosan meg tudunk egyezni.
Párcsere, vagy csatlakoznánk külön külön

Tiszafüreden unatkozom ki talizna velem