Szívesen megmassziroznam, utána összespriccelném
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:31
Sziasztok, Szabolcs megyei 50éves hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre stb,vagy pasit aki ràverné a feleségre
sziasztok elojatekként erotikus masszirozast kedvelo párokkal ismerkednekl. hely kellene utazni tudnek!
Szia, mikorra kerestek? Én szívesen ráverném a feleségre.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:31
Sziasztok, Szabolcs megyei 50éves hàzaspàr keres hàzaspàrt egymàselőtti sexre stb,vagy pasit aki ràverné a feleségre
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hétvégére keresünk adatlapunk alapján hölgyet, esetleg párt helyben. Fogadni tudunk.
Pasit semmilyen formában nem keresünk.
Pasit semmilyen formában nem keresünk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Debrecen közelében hölggyel,párral ismerkednék!
Debrecen közelében hölggyel,párral ismerkednék!
Szolnokon valaki szopna egy ápolt 34 éves férfit 17cm vastag farokkal?
Társkeresőben nézted már?
(Ez egy válasz YoungMan üzenetére (2024. 10. 30. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Cuckold Niki nincs itt?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok! Nyiregy környéki hölgy aki szeretne egy tartós titkos viszonyt?? Irj rám egyszer élünk
Sziasztok! Privát bulit nem csinál senki sem Szolnok ill környékén?
Sziasztok!
Debrecen környéken hölggyel,párral ismerkednék!
Debrecen környéken hölggyel,párral ismerkednék!
Sziasztok! Most voltam TEVA erdőben Debrecenbe.
Szörnyű hogy kivan halva ez a rész, se csajok, se hpárok se párok! Mi történt?? Privátba kérném az üziket!
Szörnyű hogy kivan halva ez a rész, se csajok, se hpárok se párok! Mi történt?? Privátba kérném az üziket!
Sziasztok. Keresek srácot aki ráér és mer is találkozni. Péntek reggeltől lesz helyem hétfő délutánig. írjatok! Én passziv srác vagyok
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját vendégház nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék házaspárral. Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni.
Kisvárda környékéről valaki(k) egy vastag farkat???