Sziasztok!
Szombat este készülünk Budapestre swinger-klub látogatásra. Esetleg van-e olyan miskolci pár, akik velünk tartanának? Az autónkban van hely egy pár számára.
Szombat este készülünk Budapestre swinger-klub látogatásra. Esetleg van-e olyan miskolci pár, akik velünk tartanának? Az autónkban van hely egy pár számára.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok,holnap Salgótarján környékén leszek egész nap! Párok, hölgyek levelét szívesen venném akik szeretnének találkozni is.
32 éves, sportos,nagy intimű, igényes srác vagyok!
32 éves, sportos,nagy intimű, igényes srác vagyok!
Miskolcon most pár? Helyem van
Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nőt párt keresek játékokra ill.ffit szopatnek
Sziasztok! Pénteken ismerkednénk PÁROKKAL Miskolcon 9-től 14-ig. Hely megoldott.
Sziasztok!
40+-os holgyet kenyeztetnek. Akinek felkeltettem erdeklodeset privatban keressen!
Koszonom!
40+-os holgyet kenyeztetnek. Akinek felkeltettem erdeklodeset privatban keressen!
Koszonom!
Holnap estére keresünk Eger környékén
Ma délelőtt, hölgy , esetleg pár? K. barcika és környékéről?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat. (csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat. (csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Mere vagytok heves megyei bi meleg vagy homokos pasik???? Nagyon elvagytok veszve
Közben úgy alakult hogy a hétköznap nappal, és este is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 20:06
Sziasztok! Péntek-szombat este párhoz hetero alapon csatlakoznék a hölgy kényeztetésére..Gyöngyös+ 50 km.
én térdelnék előtted!, helyem is van.
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 11. 14. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv hölgyek, kikapcsolódás pihenés masszázs, nyékládházán? Autó van hozlak viszlek, gyere kapcsolódj ki nálam és élvezd a pihenést.
Edelényben ma este valaki?
Neked vinnék pálinkát a nejednek meg egy adag házi kolbászt ha valóban akarjátok? Diszkrét pasi vagyok aki a feleségedet szívesen kényeztetné.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 06:16
Egy deci gőzölt törköly ,egy tüzes pina , 2-3 fasz és tuti hatás ....szauna ....